tiistai 19. marraskuuta 2013

Ihan oikean bussikuskin kanssa.

Kun haluaisi tehdä kaikkea. Ihan kaikkea.

Onko meitä muita? Minä haluaisin olla lääkäri, sähkömies, puuseppä, timpuri, ompelija, peltiseppä, toimittaja ja muutama muukin. Tahdon sisustaa, rempata, olla kotona, laittaa ruokaa, pirtää hupsuja joulukortteja lasten kanssa, siivota, ottaa valokuvia, ommella pieniä suloisia nalleja, nähdä ystäviä, askarrella tee-se-itse-juttuja, rakentaa puutarhaa, käydä palokunnalla, tehdä halpis löytöjä maailmalta ja sitä rataa.

Suurin ongelmani ei suinkaan ole se, että mitä tekisin, minne menisin tai voisinko. Suurin ongelmani on tahtoisin tehdä kaikkea, koko ajan, joka hetki ja silloinkin kun en pysty.

Tällä hetkellä haluan myös ennen kaikkea naimisiin Helmikuussa 2016. Joskus tuntuu, että tahdon liikaa. Tekeminen, oleminen on vaan yksinkertaisesti niin ihanaa.

Mainitsin aikaisemmassa postauksessa, että haluan
timanttien sijaan muita kiviä ja että niitä on pihallamme, mökillä.
Samalla ajatukseni suuntautuu aamun bussiin. Kuljettaja vaikutti väsyneeltä, tympeältä ja elottomalta. Niin oli myös suurin osa kanssamatkustajista. Ilmeettömiä, väsyneitä, uupuneen näköisiä ihmisiä. Toivottavasti se on vain perushabitus, joka ei kerro totuutta niistä ihmisistä. Hymyilin muutamaan otteeseen ja mietin olevani kummallinen, en sopinut siihen aamun yleisilmeeseen.

Onko elämäsi kivaa? Minun ainakin on. Jos sinun ei ole, mitä sille voisi tehdä? 

Aion hymyillä huomen aamulla ainakin kaksi kertaa enemmän ja valittaa epäkohdista kaksi kertaa vähemmän. Sillä ennen kaikkea olen menossa naimisiin ja ihan oikean bussikuskin kanssa. 

Ei sitä joka tyttö mene naimisiin, ei ainakaan oikean bussikuskin kanssa! <3

En kuitenkaan malttanut olla kaivelematta niitä puutarhan kiviä.
Värit eivät anna oikeutta, tumma- savukvartsi, ruuskvartsi etureunassa,
taaempana kahta eri sävyistä kvartsia. Josko niitä olisi sitten sormuksessa. ;)
P.S. Aamun bussikuski, jarruta hieman tasaisemmin, vanhemmatkin rouvat tykkää enemmän.
9 kommenttia:

 1. Hei me muuten mennään samoihin aikoihin naimisiin! tuli vaan tässä mieleeneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Aika mahtavaa! Ollaan valittu hyvä ajankohta.. ;D

   Poista
 2. Hei Jenni, on ilo lukea tätä blogiasi. Pidä kiinni Tapsasta ja tyylistäsi! Jos et heti tunnista nimeä, niin olen Tapsan entisiä naapureita.

  VastaaPoista
 3. Näytti antavan vanhan kuvan. Facebookissa on toinen kuva. Tapsa kyllä tunnistaa tuosta vanhastakin.

  VastaaPoista
 4. Lupaan pitää kiinni itsestäni ja erityisesti Tapsasta. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan ahkerasti olet kirjoittanut. Helmihäät - kiva juttu. Ei pitäisi ainakaan olla kirkoissa ruuhkaa... Mut eikös sen bussikuskin pitäisi ihan oikeasti se kosintakin tehdä, ei se riitä että ovat äijäporukassa puhuneet faijasi kanssa. Ehkäpä jouluna suo odottaa kuusen alla pikkuruinen lahjalaatikko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, asiat tapahtuu niin kuin niiden kuuluu mennä. Ei mun tarvitse patistella/hötkytä. Kyllä mä tiedän miten nää jutut menee. Hyvin ihanasti. Ja sanotaan näin, että ei ne ois puhunu jos siinä ei olis pohjaa. Ja kenties mut halutaan yllättää ja se jos joku on hankala homma toteuttaa, ilman että oon arvannu valmiiksi. Mutta kaikella on aikansa ja paikkansa. Ja jokainen toteuttakoon elämää tyylillään. <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥