torstai 28. marraskuuta 2013

Kosinta. Lupa siihen.

Moni varmasti ajatteli alkaessaan lukea blogiani, että kosittu on jo.

Ei ole kosittu,  ei . Puhuimme pitkät tovit jo aikapäivää sitten siitä, että menemme naimisiin, jossain vaiheessa. Tänä syksynä keskustelimme kiivaasti asiasta ja yhtenä iltana se tuli lähes samaan aikaan molempien suusta, mennäänkö naimisiin 2016, Helmikuussa, helmikuun lopussa?

Niin se oli päätetty menemme naimisiin Helmikuussa 2016.

burlap bows and pine cones are a rustic and lasting choice for wedding bouquets - thereddirtbride.com - see more of this wedding here
Kuva: Pinterest

Olen myös jo kauan sitten ilmoittanut, että kosintaa on turha esittää, jos ei isältäni ole pyydetty kättäni. Tylsyydeksi voin todeta, että en ole odottanut kosintaa kuin kuuta nouseva, vaan pidemminkin ajatellut niin kuin suurimastakin osasta asioista, tapahtuu sitten kun sen pitää tapahtua. Siihen uskon myös tässä. Asioilla on paikkansa ja aikansa.

Eilen olimme isäni nuorimmaisen syntymäpäiviä järjestämässä hieman erikoisemmassa paikassa. Ja ilta sujui mukavasti. Jossain vaiheessa isäni tuli hymyillen toteamaan: "Vai naimisiin menette?!", ajattelin hetken, että isäni on myös lukaissut blogiani tai jotain sinne päin.

Myöhemmin illalla välähti. Kysyin bussikuskiltani: "Sä kysyit iskältä?" Sain siihen hymyilevän vastauksen: "Miesten juttuja ja ei mitään erikoista!", sitten tuli sopivan hiljaista muminaa ja sellaista jupinaa. Olisitte kuullut riemuni. Hän on kysynyt. Hän on kysynyt sen ison kysymyksen! <3

Nyt odotan innolla kosintaani. Ärsyttävä tuo mies. Sillä on muutenkin paljon kaikenlaisia ihmeellisiä ja hymäileviä salajuttuja, joulukin kun on tulossa.. Loppu vuoden lauseeksi voisikin risti: "Haluaisitko tietää? Minäpä en kerro!" ;)

Proposal.
Kuva: Pinterest

Rakkaus on ihana, kaunis asia.

Tiedättekö sen tunteen kun toista voisi katsoa tunteja, koska tuntee niin suurta onnea toisen kanssa. Ja kuinka toinen osaa joissain asioissa olla kuin oma mieli.

P.S. Kyllä mä silti vihaan niitä kahvinporoja aamuisin keittimen vieressä

Ja olen tässä ajatellut, että haluankin ehkä sellasen maalattuja käpyjä morsiuskimpun.

Rustic wedding bouquet winter fall country pine cone weddings. $120.00, via Etsy.
Kuva: Pinterest


2 kommenttia:

  1. Oi voi miten ihaaa ja samalla jännittävää. <3 Kosintaa odotellessa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Jännittävää.. Tämähän on oikea vatsan kutkutus kausi.. Joka päivälle jotakin jännää, joka selviää myöhemmin.. <3

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥