perjantai 29. marraskuuta 2013

Mitä ihania aarteita.

Mitäpä teimme eilen. Kävimme tekemässä pitkästä aikaa ekskursion vanhan tavaran aarreaittaan, tällä kertaa meille tuntemattomaan yksilöön. Ja, tuottihan se tulosta. Pikkulusikoita. Paljon pikkulusikoita. Ihanan paljon pikkulusikoita.

30 pikkulusikkaa oli päivän saldo. Nyt niitä on jo joku 60 ja risat. Lautasliinarenkaat here we come. Löytyi joukkoon pari ihan oikeaa pikkulusikkaa. Tarttui pari tarjotintakin. Ja Hackmann & Sorsakosken haarukoita. Aarteita. <3

Olen kertakaikkisesn ylpeä aivopesutaidoistani. Bussikuskini ehdottelee jo tavaroita ja ideoita häihin. Ja se piti joskus muinoin itseään vähän kehnona tämän tyyppisissä asioissa. Paskan marjat. Taitava se on ja yhtä pöljä kuin minä. Onneksi sillä on silmät auki yhtä isosti kuin mullakin. Sisustaa, höösää ja laittaa. Ah, mikä mies. Ihana mies.\o/ (Ylistyksiä kädet ojossa joka suuntaan)

Kuva: Bussikuskin Morsian

Sitten toinen asia. Näkyvyys. Olematon. Valitettavan usein. Valitettavan monella. Iltaisin on pimeää ja heijastin olisi poikaa. Itsellä on monia vaatteita, johon on melko haastavaa niitä ripustaa. Yksi paikka johon saa tylikkän ja helposti auton valoihin osuvan heijastimen, on kengännauhat. Itsellä Marimekon unikko killuu nauhoissa.

Kuva: Bussikuskin morsian

Heijastin ja aamun ensimmäistä vuoroa ajava bussikuski. Kuski kiittää!

Mikä ihana keli oli ulkoilla koiran kanssa tiistai aamuna.

Pikkupakkasille päästiin jo alkuviikosta, nyt nautimme pakkasettomasta vesikelistä.

Joulu tulee ja pakettivuori kasvaa järkyttävästi. 
Joskus mietin, missä kohtaa tulee se matalalento, kun ei tunne itseään enään pöljä-rakastuneeksi ja loppuuko se? Ehkä se ei lopu kaikilla? <3

7 kommenttia:

 1. Joka aamu bussille kulkiessani muistan, etten TAASKAAN laittanut sitä heijastinta... Nyt käyn kaivamassa sen laatikosta, lupaan! Käyhän sinä sillä aikaa kurkkaamassa blogiani, olen laittanut sinne haasteen sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan käydä. Huomenna. Nyt nukkumaan työpäivän ja pikkujoulujen jäljiltä. :) tai siis tänään.

   Poista
 2. Ei se lopu kaikilta. Itse rakastun joka aamu uudestaan :D

  VastaaPoista
 3. Ei se lopu niiltä jotka sitä osaa vaalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin noin mäkin olen sen asian ajatellut. Liian moni on vaan niin kyyninen. TÄytyy varoa, ettei itse tule sellaiseksi.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥