perjantai 27. joulukuuta 2013

Alttarille-astelu-kengät!

Naiseus ja kengät. Kengät, mikä nautinto.

Tänään ne haettiin postista, kuinka huomaavaista. Bussikuski tiesi, mitä postin paketin tuleman pitää. Ja silti ne myös haettiin vapaaehtoisesti hänen toimestaan. Ja maksettiin.No ne, tahdon-kengät!

Hän epäili Zalando-kiljahduksia, niitä tuli, vaikka paketti tulikin Brandokselta. Nyt bussikuskin mukaan mulla on ihan riittävä asustus kirkkoon. Kaulahuivi ja alttarille-astelu-kengät, sehän riittää.. ;D Päästäsi paljon halvemmallakin siinä hommassa. Ei pöllömpi ajatus. Kirkkoherra ei tosin vältäämättä hymyilisi tässä kohtaa. Tai sitten sitä hymyilyttäisi tosi paljon. ;)
Näillä kengillä olisi siis tarkoitus astella alttarille ja juhlapaikalle, jossa vaihdetaan sitten loppuillaksi kevyemmät kengät jalkaan. Varsikengät halusin jo pelkästään siitä syystä, että talvella saattaa olla lunta. Illaksi sitten sisälle jotain muuta, jota ei vielä ole löytynyt.

P.S. Olen elänyt mielessäni melkoista WOU-factoria vihkisormuksen suhteen. Pari ahaa elämystä lisää, voi pyhäsylvi ja ihanuus! <3 Katsotaan mitä niistä saa toteutettua. Siitä lisää sitten myöhemmin. Sormus-mikä-hulluus-ajatus!

4 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset popot talvikenkiin. :P

  Ja se robotti tulee vissiin automaattisesti kaikille, siksi sitä ei tajua et se on itellä. Mullakin oli monta kuukautta, ennen kuin Saara Pukunista sano et poistahan se :v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi meitä morsioita on sen verran paljon, että suitsitaan toinen toisiamme. ;D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥