maanantai 16. joulukuuta 2013

Mondays are like bad lover, they come too quick.

Aamu.

Kadonnut bussikortti. Myöhästyminen töistä. Monta kommervenkkiä. Maanantai. Vaikkei vuorotyöläisellä olekaan maanantaita sen merkityksessä. Tänään minulla oli maanantai. Maanantai aamuna piti muistaa vain eräs lappu laukkuun. Muistin sen, mutta. Niin se mutta. Se katosi siinä käännä-kämppä-ympäri-sekoita-huusholli kohdassa.

#lol #monday #truestory @Christy Palmer trendz www.asapstuff.com https://twitter.com/ASAPStuff
Maanantait! Kuva:Pinterest

Aamupäivä.

Älä muista mitään ja älä vaan pudota lattialle. Tänään ylimääräisiä askeleita oli tarpeeksi työssä. Onneksi oli onnistumisen tunteitakin.

Iltapäivä.

Maksa ylimääräinen matka. Lappu oli kadonnut. Toki, tietenkin, miten muutenkaan. Kadonnut. Onneksi selvisin siitä mitä olin tekemässä ilman sitä penteleen lappua. Huoh* ja helpotus. Käy hakemassa uusi bussikortti. Maksa lisää turhuudesta. Onneksi oli ihana asiakaspalvelija. IHANA. Toki kertoi tylysti, etten pääse vielä sisäpiiriin tai kerhoihin, kadottamalla bussilipun toisenkerran puolessatoista vuodessa. Kuulemma pitää kadottaa kortti tyyliin useamman kerran kuussa tai parissa, että pääsee HSL:n toimipisteessä pistesijoille. Tässä vaiheessa alkoi hymyilyttämään jo oikein urakalla. Ehkä päivä ei kuitenkaan ollut niin tahmea.

Kävin tuhlaamassa kolmellakympillä myös Tiimarin alessa. Löysin noin 160 € tavarat. Ei pöllömpää. Askartelua, sisustusta, kaikkea pikkukivaa.

Ai niin! TÄRKEIN!


Hääkengät. Vielä hetki sitten olin varma, että menisin kirkkoon UGG-tyylissä kengissä. Mutta sitten tuli se mutta. Alla olevat kengät. Voihan rakkaus. Rakastan avokkaita (kuulostaapa mummomaisen epätrendikkäältä), mutta juuri tällaisia tykkään niin kuin yber paljon. Ah! Posti tule jo. 26€, ei paha. Mekon täytyy olla niin lyhyt, että nämä näkyvät alttarille kävellessä. <3

Kengät - Wildflower Bridal: Cascada | Kengän ulkosivu
Wildflower briadal: Cascada Kuva:Brandos

Huomenna on onneksi uusi päivä. EIkä tämäkään tosissaan ollut niin paha. Mutta, tuntuu vain loputtoman pitkältä. En jaksanu ottaa edes kuvia tämän päivän aarteista. Myöhemmin sitten.

Ai niin! Yksi mut tekee oman miehen(ja koiran ja sellaisen perusläpätyksen lisäksi) hyvälle tuulelle. Korpun blogi! Se on ihana. Vaikka tänään siellä olikin harmia.


2 kommenttia:

 1. Onpas sulla ollut maanantai. :D Mahtavaa asiakaspalvelua kyllä oot saanut HSL:n toimipisteessä, itselläkin pääsi nauru täällä töissä sitä lukiessa :P

  Voi ihanaa, että tuut mun pikku blogista hyvälle tuulelle! Oon tosi otettu ja yllättynyt! Mistäs moinen? voi ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun blogi vaan on kirjoitettu sellaisella tavalla. Hyvin. Ihanasti. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥