sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Save the day!

Aikaa häihin on yli kaksi vuotta ja minä hahmottelin jo Save the day!-kortteja. Tai voisin puhua valmiista tuotoksesta, kuvaa lukuunottamatta (tai no senkin tiedän jo, millaisen haluan). Voi sula hulluus sentään. Ah!

Häähulluus siis nostaa päätään tässäkin huushollissa.

std
Kuva: Pinterest
Tekstiä en voi lisätä tänne, sen verran moni vieraslistalla olija sattuu lukemaan blogia. Ylipäätään jos salassa haluaa pitää jotakin, ei ainakaan pidä puhua jutuistaan perheen sisällä. Yksi tietää = Kaikki tietää. 

Teksti korteissa tulee olemaan täynnä huumoria. Meillä ei asu kaksimielisiä vaan toisinajattelijoita. Se päätynee myös Save the Day- kortteihin. Perus ulkonäko mukailee  jonkinkaltaista sirkusmaista fontitusta (onko tuo edes oikea sana). Ompa hankala kuvailla. Kortit myös askarrellan mitä todennäköisemmin itse. Tähän voi tietty varata kaason ja punaviini pullon. Silloin homma ainakin sujuu kuin rasvattu silakka.

Circus wedding invite by http://www.firecrackerpress.com/
Kuva:Pinterest

Kutsukortit tulevat varmasti olemaan myös meidän kahden näköisiä. Niissä ei käytetä vain virallista kieltä ja vaikka pyrkimys olisi eleganttiin, pitää olla hieman rempseä. Onneksi tiedän suurimman osan vieraista vain repeilevän ajatuksenjuoksullemme, paheksunnan sijasta. Elämä on.

Fingerpori meidän bussikuskin suuri idoli. Tästä viimeisimmän Fingerporin julkaisun pariin.

Jos jatkan tätä vauhtia on häät paketissa jo vuotta ennen häitä. Eikai sekään hullummin olisi? :D

1 kommentti:

  1. Tohon mekin koitetaan tähdätä, että voidaan vaan maksaa pois häitämme ja rentoutua :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥