keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Syntymäpäivä. Taas täytän 25-vuotta

Syntymäpäivä. Kerran vuodessa. Tänään yksi parhaista. 28-vuotta (tai siis 25, eikö ;))

Bussikuskini kirosi minut eilen. Hän sanoi huomanneensa itsessään hössötyspiirteitä häiden suhteen. Tai hössötys ja hössötys, no sellaisia, kyllä te tiedätte.

Lempi hajuveteni! <3

Tänään bussikuski tuli kotiin, olin itse nukkunut pitkät yöunet ja vasta aamutoimilla (yövuorojen seikoittama unirytmi). Kädessään lahjakassi. Nina Riccin hajuvettä. Ah, se mies osaa ihan itse katsoa, mitä hajuvettä, ei tarvitse kummemmin vihjailla. Pisteet siitä(kin). Sitten piti sulkea silmät ja oli toisen lahjuksen aika. Käsissä pyöri selvästi kirja. Mielessä pyöri: "Wtf, kirja. Mikä ihmeen kirja, en mä ole kirjaa toivonut, enkä edes vihjannut!". No avasin silmät, mitä siinä lymyilikään. Riemastukseni oli suunnaton. (Pari ilmavolttia ja kärrynpyörää tein mielessäni.) 

Kirja oli Viivin ja Wagnerin hääkirja. Hääkirja, hääkirja, siis hääkirja. Bussikuskini oli ostanut hääkirja, jota olin hypistellyt Jumbon CityMarketissa jokin aika sitten. Oi voi, mikä ihana mies. 
Hääkirja
Piipahdimme kaupoilla ja hakemassa mökille uuden jääkaapin (sekin ikään kuin synttärilahjana). Eikä mikä tahansa jääkaappi vaan sellainen retro, mökin henkeä mukaillen. Kaupassa mies otti kasan ruusuja, minä vaihdon sen valkoiseen Amaryllikseen. Kukkiakin tuli. <3

Lumihiutalepallo, joka odotti kotiovessa


Amaryllis
Kaupoilta tullessamme löytyi oven nupista roikkumassa lahjakassi. Ihana syntymäpäivälahja siinäkin. Pieni lumihiutale-lasipallo-karusellihevonen (mikä lie sen oikea hieno nimi). (Olen tehnyt jotakin ilmeisemmin oikein, ei ole ensimmäinen eikä toinenkaan kerta kun oveemme on ripustettu jotakin ihanaa roikkumaan, meidän poissaollessamme.)

Elämä on ihanata. Illalla syötiin vielä kanaa vuohenjuustolla ja pastasalaattia. Saunan jälkeen passaa kirjoitella ja suussa maistuu Italialainen Limoncello liköörillä täytetty tummasuklaakonvehti.

I love my life. I love my Bussikuski. I love my pölliäiset. 


10 kommenttia:

 1. Ihana Bussikuski! :) Paljon onnea 25 -vuotiaalle ;)

  VastaaPoista
 2. Synttärionnittelut! Ihana mies sulla kun tuo tuollasia lahjoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se osaa kyllä yllättää. Sillä on myös uskomattomia kykyjä muistaa jos vaikka olet 2vkoa sitten maininnut että: "Silmämeikin aine on lopussa." Se soittaa yhtäkkiä jostain ja kysyy mikä se silmämeikin poistoaine oli tarkalleen, otan samalla kaupasta sitä. Siinä on kyllä miehellä asenne kohallaan.

   *Rakastunut ilme*

   Poista
 3. Jo on suloinen Bussikuski! Paljon onnea 25-vuotiaalle! Aivan ihana tuo lumihiutalepallo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Lumihiutalepallon oli ovelle kantanut naapuri, joka joskus muinoin osti ensimmäisen keinuhevosen joulukuusen koristeeksi. :)

   Poista
 4. Hurjasti onnea ja ihanat lahjat!! <3

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihanalta päivältä! Onnea eilisestä! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥