tiistai 10. joulukuuta 2013

There´s no place like bed!

Joku hääbloggaaja haastoi laittamaan kuvan omasta sängystään. Tässä se nyt on meidän sänky.

Kodin paja - punkka tai jotain...

Sänkyyn liittyy ylättävän paljon asioita, muutakin kuin petipuuhat ja nukkuminen. Esimerkiksi kuvassa olevat lakanat. Ei ihan niin helppo juttu kuin lakanat. Vaan pellavaa sisältävät lakanat. Ei pellavakaan sinänsä vielä mitään, mutta. Ne ovat uudet ja elämäni kalleimmat lakanat yhteen sänkyyn. Pellava on ihanaa. On, on. Uutena pellava ei todellakaan houkuttele petiin. Se on karheahko ja jäykkää, jää ryppyyn ja muutenkin tuntuu, noh, ei niin erikoiselta. Eli odotankin sitä, kun sitten joskus ne on pehmeät. *Huokauas* Sitten joskus. Sitten joskus ne ovat myös niin ihanat, ettei lakanoita haluaisi vaihtaa.

Sänkymme on myös se paikka jossa koira röhnöttää mieluiten meidän poissa ollessa. On sitä laskettu joskus muutaman kerran kymmeneenkin, kun koira on tehnyt hormoonipäissään valeraskauden aikana pesää ja lakanat ovat kokeneen pienen (lue: suuren) reikiintymisen. 

Nuorisokin toisinaan makaa siellä tekemässä läksyjä ja toisaalta joskus viikonloppuaamuna siellä pötköttelee konkkaronkka. Pieree, ähisee ja hölöttää pölvästi juttuja! 

Sängyssä tapahtuu yllättävän paljon. Siellä itketään, nauretaan, puuhataan ja touhutaan. Koti olisi sitten tylsä paikka jos sänkyä ei olisi. I love my bed.

Sammutin nurkassa ei muuten ole vahinko. Se on sitä varten kun alkaa vesisotaa ja jää häviölle. Sitten kävellään kotiin hakemaan se ja kastellaan kaikki kylän kakarat kerralla ja kunnon paineella. ;D

P.S. Ällöintä ikinä. On mennä nukkumaan rättiväsyneenä. Laskea päätä tyynyyn ja huomata. Kyllä, hiuksesi ovat jossain limaisessa ja haisevassa. Pieni pikavoitto. Hiuksesi ovat koiran oksennuksessa. Elämä on.
P.P.S. Ihaninta ikinä. On mennä nukkumaan rättiväsyneenä. Laskea pää tyynyyn, huomata isännän vaihtaneen lakanat, koira käpertyy jalkoihin, kotona soljuu hyvän yön toivotukset ja bussikuski nappaa kainaloon. Elämä on ihanaa.

2 kommenttia:

  1. Tuo koiranoksennukseen pään painaminen on tuttua täälläkin, kiitos kolmen koiran. I feel you! Onneksi sitä ei sentään ihan kauhean usein tapahdu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Onneksi sitä ei tosiaan tapahdu useammin. Ja loppu peleissä, oikeasti, asioista tulee aika hauskoja ajan saatossa. Aika kuultaa muistot. :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥