lauantai 18. tammikuuta 2014

Hääauto on. Ja painokin on. Tippunut.

Aamu alkoi mukavasti. Kuvaviesti, jossa koreili auto. Meidän hääauto. Isi on aika kiva. Eli hääpaikalta suhataan ilmaiseksi juhlapaikalle. Yksi vähemmän ti do listalla. JEI-I! Kaksi vuotta etuajassa. Hyvä me. Niin kuin sulholle totesin aiemmin, että meidän häät on varmaan vuodessa pulkassa ja sitten vuosi vaan odotetaan ja fiilistellään. ;) Auto ei ole kuvan auto, mutta samanlainen. :)

This 1971 Dodge Dart Demon 340 fastback coupe is described as a “show driver” with just under 92k miles on the clock. It has a NOM 340 V-8 with a 4-speed manual transmission and its color combination is said to be rare. Demons and Dusters have great proportions, and with the right components they can be made to look as good as cars that cost much more. Find it here on eBay in Miami, Florida with bidding topping $19000.
Kuva:pinterest
Tänään mennään kummisedälle, nauttimaan serkun 18-wee juhlien herkkuja. Ja näkemään niitä ihania sukulaisia (siis oikeasti ihania, ei sarkasmia). Eli tiedossa hyvää seuraa ja ruokaa, ennen töihin tallustamista, jossa yö sujuu sulavasti.

Top 10 Tips For Brides On Getting Into That Dress | Bridal Musings | A Chic and Unique Wedding Blog
Kuva: Pinterest

Tänään oli myös viikon punnituksen aika ja iloksemme molemmilla paino oli tippunut. Lasku suunta. JEI-I! Sulhasella peräti huimat kaksi kiloa! Hyvä me. Nyt sitten vaan pidetään tämä linja kunnes ihannepaino on saavutettu.

Tajusin myös eilen miettiessäni, että lasipurkkejakin meillä on jo jokunen. Nimittäin Meillä on muinaisia karhulanlasin isoja tölkkejä ainakin kymmenen ja muita siihen päälle. Se ei toki riitä, mutta alku se on sekin. :)

12 kommenttia:

 1. Onpa muuten päheen näköinen auto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se oli aika kiva aamunavaus isiltä. :)

   Poista
 2. Huippu tuo auto! Ja onnea laihtumisen, siitä se lähtee ;)

  VastaaPoista
 3. Upea auto! :) Ja hyvin alkanut dieetti, onnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt vielä kun saa painoa samaan tahtiin järkevästi ja hallitusti alas..

   Poista
 4. Tsemppiä häävalmisteluihin! :)

  Käy kurkkaamassa blogini, sieltä löytyisi arvontaa ja alekoodia: summer-suvi.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥