maanantai 20. tammikuuta 2014

Hääpukuja 100 euroa, nyt äkkiä katsomaan! :)

Facebookin häät sivulta bongattua ja heti oli pakko mennä katsastamaan, siellä ollaan kyllä bussikuskin kanssa käyty muutenkin katsomassa..Vantaan vahinkopalvelu eli tutummin TH-market.

Hääpukuja parikymmentä kappaletta. Hinta 100€ kappale. On olkaimettomia, olkaimilla, muutamassa mallissa kevye pienet hihat ja ne myös poistettavissa. Kauniita. Ovh. hintahaitari näytti olevan 400-1400 välillä. Oli kangaskirjailua ja paljettien ja muiden koristeiden avulla tehtyjä koristeluja. Puvut olleet vesivahingossa, muutamissa oli silmin nähtävissä hailakka vedentuoma jälki, mutta varmasti täysin lähtevät pesussa.

Sitten, puvut sijaitsevat "takahuoneessa", joten kysy myyjältä, jotta pääset niitä katsomaan! Kylläpä ne oli kauniita, mutta ei mitään juuri itselle.
Miksi ihmeessä sitten oikea blogipäivitys? Toivon, että joku morsian löytää itselleen sieltä noin halvalla puvun. Ai niin! Yksi täyspitkä samettinen morsiusviittakin oli.

6 kommenttia:

 1. Itsekkin näin tämän ilmoituksen. Toivottavasti joku morsian löytäisi tuolta unelmapuvun itselleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. 100€ olis aika huima säästö hääbudetissa.. :)

   Poista
 2. Muistatkos oliko tuolla yhtään pukua missä olisi alaosa tylliä? Ettei tulisi hukkareissu kun tuo paikka ei ihan matkanvarrelle osu (välimatka n. 200km=) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut tylliröyhelö alaosaa (sellainen olisi varmaan lähtenyt itselle matkaan) :( Vaikka muuten olivatkin hienoja. :)

   Poista
 3. Mä kävin näit kahteen otteeseen kokeilemassa ja huokailemassa. Sitä yhtä Nixan pukua kokeilin kummallakin kerralla ja melkein sen mukaani nappasin.
  Se jossa oli se strassikukka vyö ja blingblingia miehustassa.
  Joku siinä kuitenkin tökki eikä satasen hintakaan sitä tökkimistä vähentänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoin sitä myöskin, mutta tulin siihen lopputulokseen, että se ei ollu riittävän hyvän mallinen. :D Ostokset jäi mullakin kauppaan, vaikka satanen olisi ollut naamiaisasusta ihan käypähinta.. :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥