tiistai 21. tammikuuta 2014

Häidemme väriteema

Tänään näin ihanan kaasoni J:n! Olipa ihana nähdä häntä. <3

Keskustelimme tänään väreistä ja pääsimme yhteisymmärrykseen kaason mekon väristäkin. Josta päästäänkin varsinaiseen aiheeseen eli väreihin!

Meidän häissä onkin sulhon siunauksella pääväreinä sellainen persikanpunainen /lohenpunainen /meloninpunainen /korallinpunainen ja harmaa. Värisävy riippunee siitä mistä sitä etsii ja millä hakusanalla. Jossain punainen väri on määritelty pinkiksi.. :D Ensimmäinen kuva kuvaa aika hyvin sitä, mikä väritys mielessä. Tämän totesi hyväksi myös sulho. :)

Coral & Grey... I love this color scheme
Kuva: Pinterest
Centerpiece i would put like little stones of some sort in the bottom then the flower on top. and use those fake candles..
Kuva: Pinterest
Not sure what I'd do with this but I see flesh tones with a sculpted light grey smoky eye a la K. Kardashian.
Kuva: Pinterest

peach blush, melon, cloud, pewter
Kuva: Pinterest
Noissa väreissä ripaus 20-lukua ja 50-lukua ja ávot! Jotain pientä bling blingiä joihinkin yksityiskohtiin toki, melko täydellistä! :)
Beautiful Romantic Gold Coral Wedding Cake
Kuva: Pinterest
coral / gold clutch by reva
Kuva: Pinterest10 kommenttia:

 1. Melko täydellistä taitaa olla aliarviointia, sillä aivan täydelliseltä vaikuttaa minun makuuni! :) Aivan ihana väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitkään mielessä pyöri myös kullan sävyt, mutta.. Punakultaan tykästyneenä kaipasin jotain muuta kuin perus kultaa.. Ja toisaalta jotain maanläheisiä sävyjä. Pidän huimasti myös vaaleanpunaisesta.. Mutta häistämme ei kuitenkaan ole tulossa pikkutyttö kutsut, joten koin perinteisen vaaleanpunaisen myös vieraaksi!

   Poista
 2. Minäkin peukutan tätä väriyhdistelmää, oikein kaunista!

  VastaaPoista
 3. Meillä vanha roosa ja harmaa. ihana tuo teidän väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
 4. Toimii tosi kivasti nuo värit. Meillä mennään pitkälti valkoisella ja vaaleanpunaisella, mutta ripaus harmaata löytyy meiltäkin :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit teillä!
  Vaikken olekaan mikään vaaleanpunaisen sävyjen suurin ystävä, tämä näyttää tosi hyvältä!
  Toi harmaa luo sellaista ihanaa särmää!
  Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Harmaa oli lähes ainut värisävy mikä tuonkaltaisen punaisen kanssa sopi millään tavalla.. Ja toisaalta harmaa oli meille molemmille mieluinen ja isäntä sanoin heti väriyhdistelmän nähdessään, että käy! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥