tiistai 14. tammikuuta 2014

Morsiuskahjous! *Ale*löytöjä sullekin.

Olen surffanut tänään netin halki kaikkea järkevää ja vähemmän järkevää! Melkoinen kahlaus on takana. Ei varmasti ole suomalaista, suurmpaa verkkokauppaa, jota en olisi kolunnut viimeisten alennusten osalta. Ja täytyyhän sitä tehdä löytöjä. Huippulöytöjä! Teinä morsiammet, jotka olettekin vailla hääpaikan rekvisiittaa, sitä löytyy läjäpäin melko edullisin hinnoin. Suosikiksi kaikista paikoista nousi Sokoksen verkkokauppa, moni koru ja astia tuote oli huimasti halvempia kuin muualla. Ja niitä himputin sisäledvaloja..(Onkohan tuo edes sana?!) What ever.. Niitä valoja, joilla taiotaan maaginen tähtien omainen taivas!

www.weddbook.com everything about wedding ♥ Christmas, Wedding or Valentine's Day Evening Bags #wedding #christmas #red #heart #Moschino #fashion #bag
Kuva:pinterest

Meille mukaani tarttui nettikaupoista ihana joulujuttu, millä ei ole tämän häähömpän kanssa mitään tekemistä.. Se on jotain täydellistä meidän perheen O:lle. Nyt vain odotetaan sitten ensi jouluun. Ensimmäinen joululahja ostettu. Kyllä, luit oikein J-O-U-L-U-L-A-H-J-A, ensimmäinen joullulahja on hankittu. Meillä vain vuosi vuodelta hurahdetaan pahemmin tähän jouluun. (sen takia bussikuskikin kertoi kosineensa jouluaattona, koska olen niin rakastunut jouluuun. joulukahjo. ei se kirjoitetaan isolla. Yksinkertaisesti JOULUKAHJO. ) No jääpähän jotain saavutettavaa ensi vuodelle. Ensimmäisen joululahjan ostoon täytyykin pyrkin ennen 14.1.2015.. ;D Tai no oikeastaan isäntä pullotti tämän vuoden joulun glögin sunnuntaina eli joulun valmistelu on aloitettu 12.1... Ei hyvää päivää. Kahjojahan me ollaan. Siksi sovitaankin niin hyvin yhteen.

Sitten, löysin eilen eräästä paikasta ensin yhden kaulaketjun (johon ei ollut enää ranneketjua saatavilla) ja tänään kuin sattuman kaupalla siihen ranneketjun. En paljasta niitä vielä täällä, mutta heti kuvia laitan kun saan sovitettua ne sopiviksi käyttötarkoituksiini.  Pitkän pennin siis säästin. Ei vain pari euroa, vaan useita kymmeniä euroja. (Voisin hoitajan ammatin sijasta ryhtyä alennus-ammattilais-bloggari-tuunaajaksi, niin huippu koen olevani näissä löydöissäni [tai sitten minua on höynäytetty, kuten muita kuluttajia, muka edulista ja kauppa kiittää] Noh, toistaiseksi yritän säilyttää tunteen -naisesta, joka onnistuu tekemään huippulöytöjä puoli-ilmaiseksi!)

Niistä valoista, tilasin kevyet VIISIsataa, kyllä, VIISIsataa lediä. Valotaivaaksi. Sitten aloitamme siitä, että valot olivat ensinnäkin Airam-ledit. Eli vinkukiinalaiset (TAI vinkukiinalaiset, mutta AIRAMin laadunvarmistus ja  turvallisuus on kenties korkeampaa luokkaa, kenties?), jotka kärähtävät viidennen kokeilukerran jälkeen (toki nyt olen manannut, joten valot sanovat saapuessaan poks.. ;)) Hintaa näille 520 ledille tuli huimat 36 ja risat.. Ovh oli jossain 150 euron hollilla. Nyt siis kipin kapin Sokoksen verkkokauppaan ostamaan niitä Ledejä huippuhalvalla ja taikomaan valotaivasta. Ja vielä ylimääräisen alen saa koodilla SOKOSALE. Helppoa. Mukavaa ja ennen kaikkea näppää!

white christmas foods | Black & White Wedding > Christmas #1784335 - Weddbook
Kuva:Pinterest

Käyntiin on pyörähtänyt myös tylsääkin tylsempi laihdutus. Tai itse laihtuminenhan on mitä mahtavin asia, mutta kun on oikein väsynyt ja tahtoisi tunkea suuhunsa jotain oikein hyvää ruokaa jossa on voita ja kermaa, tyydyn tällä hetkellä kevyempiin vaihtoehtoihin. Yleisolo on toki kevyempi ja läskikin taitaa tehdä katoaan, mutta joskuskus voisi kuitekin olla niin, että voisi syödä mitä tahansa, eikä niin että kun katsotkin sitä kermapurkkia kaupassa mahaan kilahtaa 3 senttiä vyötäröä lisää.

Nyt siis MORSIUSKAHJOUS ylimilleen, viimeiset alet taitavat olla monessa paikassa huomenna. Tehdään teidänkin häistänne vähän edullisemmat.. Tai sitten vain tyydytään bloggaukseni johdosta tuhlaamaan vielä vähän lisää rahaa ja todetaan, että ei meijän pitänyut, mutta ja se kuuluisa mutta.. sitten se budjetti meni vähän yli siinäkin kohtaa...

Ai niin. Mulla on ihan huoouja työystäviä. Yksi raahasi mulle suuria lasimaljakkotölkkejä viisi. Ah, mitä ihanuutta. Tätä menoa meidän häät on tehty 2015 ja sitten vain fiilistellään vuosi odotuksessa ja blogataan kaikesta ihanasta! Ai-Jai!

3 kommenttia:

 1. Tuon siansaksa sanan tilalla pitäisi lukea.. Huippuja.. :)

  VastaaPoista
 2. Oli pakko käydä klikkailemassa itsellenikin valosarjoja, kiitti vinkistä! :) Toivottavasti kerkiää vielä tulla ennen häitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tilattiin eilen illalla ja nyt tuli jo sähköpostiin, että ovat matkalla, eli eiköhän ne ehdi tulemaan... ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥