maanantai 27. tammikuuta 2014

Tsiisus mikä tukka! YAK!

Moni morsian suunnittelee miten hiukset laitetaan ja miten ne parhailta näyttävät. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka moni on kysynyt omalta sulholtaan mielipidettä ennen omansa ilmaisua ja mitä sulhot ovat siihen vastanneet.

Hiukset, nuo naiseuden hulmuava ihanuus. Tai lyhykäisyydessään pään kauniin luuston paljastava kokonaisuus.

Meillä bussikuski ilmoitti: "Ethän vain missään tapauksessa astele altarille vimpanpäälle kampauksessa. Kampauksessa, jossa en ole sinua koskaan nähnyt, enkä näe sen päivän jälkeen.!?!" Hetken jo kauhistuneena mietin, että pitääkö minun astella alttarille tukka pystyssä, sellaisessa kamaluus habituksessa?!?! YAK!

Bad hairday
Kuva: Pinterest

Selvennysksenä oli, että hiukset saavat olla miten tahansa, kunhan se on sellainen kampaus, että se on joskus muutenkin hiuksissa, ei sellainen, mitä ei koskaan enään ole.

Olin täysin hätkähtänyt. Miehellä oli tarkka toivomus siitä kuinka hiukseni tulisi laittaa. Hiukset. Asia jota olin viimeksi ajatellut. Hiukset, miten kampaukseni on. Mutte sitten tulin pysähtyneeksi. Tosiaan. Moni morsian laittaa hiuksensa jotenkin, jollaisia he eivät koskaan ole (en nyt siis kiellä etteikö niin saisi tehdä). Alttarille saattaakin kävellä sen näköinen morsian, että tulee miettineeksi, onko tuo minun tuleva vaimoni? (Ja märkä rätti vasten kasvoja seuraavana aamuna (tuoltako se näyttikin)) tai sitten tämä on keinomme huijata miehet sanomaan se - tahdon, viime hetkellä.. Noh, musta huumorini sikseen.

Toisaalta olin onnellinen. Miehelläni oli selkeä, vahva mielipide minun ulkonäöstäni, koska onhan minullakin selvä ajatus hänen habituksestaan. Me morsiammet saatammekin monasti esittää hanakasti mielipiteemme, ennen kuin mies on ehtinyt asiaa edes ajattelemaan.

A versatile updo. Wear with strapless blouse, a dress, or even a blazer. Trendy professional. Or, dancer-esque.
Kuva: Pinterest

Luojan kiitos. Minulla on erittäin pitkät hiukset ja ne ovat aina juhlissa jollakin kampauksella. Eli tämän suhteen ei tule ongelmaa. En kävele vieraana prinsessana alttarille. Vaan omana itsenäni. (Meikistäkin olimme samaa mieltä.)

Joskus en edes ymmärrä kuinka hienon miehen olenkaan saanut rinnalleni kulkemaan. Oih, kuinka onnellinen olenkaan tuon miehen kanssa. 

4 kommenttia:

 1. Ei kyllä käynyt edes mielessä kysyä Andyltä mielipidettä kampaukseeni!
  Hetken asiaa mietittyäni päätin etten aiokaan kysyä :P
  En usko että sitä edes kiinnostaa :D

  Joskus saatan siltä kysellä että sopiiks nää tai näyttääks tää hyvältä?
  Ja aina se kyllä vastaa rehellisesti, mutta toisaalta mä oon sellanen että sanoi se mitä hyvänsä, niin jos en tunne oloani hyväksi jossain kampauksessa/vaatetuksessa/ym. niin vaihdan vaikka kymmenen kertaa.
  Sanoi Andy mitä hyvänsä.

  Ainoa jossa se sanoi painavan mielipiteensä ja KIELSI mua liikkumasta julkisilla paikoilla oli OnePiece.
  En kyllä uskonut sillonkaan, vaan käyn säännöllisesti lähisiwassa se päällä :D

  VastaaPoista
 2. :D Ei meilläkään tullut mieleen kysyä. Noh, se tuli selväksi muuten. Ja tuo on totta, että ei oloaan voi tuntea mukavaksi, jos ei sitä tunne. Meillä onneksi jäi vapaus hiusten laiton suhteen (sen verran eritavoin hiukseni ovat olleet).. Täytyy sovittaa monta kampausta ennen häitä siis, niiden kampausten suhteen mitä ei vielä ole testattu!.. ;)

  VastaaPoista
 3. En usko et meilläkään Petellä olisi mitään mielipidettä asiaan :D Haha, ihana tuo sun bussikuskisi kyllä.

  Pete on kyllä muuten tarkka minun hiusten suhteen, oikea tukkanatsi, kun sille päälle ryhtyy.. Kaksi asiaa on mitä en saa tehdä: leikata otsista, leikata hiuksia lyhyeksiä. Siinäpä ne. Muuten kaikki on sallittua :D Välillä vaan itse haaveilen lyhyestä tukasta tai otsiksesta, mutta ei niin ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kyllä on yksi asia mitä sulho ei halua, että missään tapauksessa teen... :D Se hiusten leikkaus, ne täytyy säilyttää pitkinä..

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥