torstai 13. helmikuuta 2014

Elämäni nainen.

Mennään maailman parhaan naisen kanssa, sinne minne muutama muukin morsian suuntaa lauantaina.. Nimittäin LoveMeDo-tapahtumaan. Maailman paras nainen on mun kaaso. Kaason kanssa tavattiin muinoin hevosten parissa. J&J siis.

Kaaso muistaa tarkkaan kun oli nähnyt minut ensi kerran. Nimittäin olin ollut vaaleanpunainen lippallinen lakki päässä ja se oli ajatellut minusta, että ei helvetti joku stadilaispelle, yak. Ja hieman kylmänä taisin J:tä itsekin pitää. Jotenkin siinä sitten kuitenkin kävi niin.. Että. Sydämen ihminen siitä tuli. Saatetaan nähdä välillä harvemminkin, vaikka välimatka ei ole tolkuton. J lukee mun maailmaani ja minä hänen. Ihmissuhteissani ei ole siskoani lukuunottamatta esiintynyt skorpioneja. Nyt heitä on kaksi, kaksi sinne tähtikaartiin kuuluvia. Sulhanen ja kaaso. (Horoskoopit eivät ole mikään sellainen pöllö juttu minulle, mutta joku perä niissä on)

Kaasoni on ihmenainen. Sillä on monta koiraa pari lasta, taloprojekti, työ, mies, hevonen ja aivan liian vähän auttavia käsiä ympärillä. Silti se nainen halaa mua sydämestään, joka kerta kun nähdään. Sen naisen kanssa olen vetänyt elämäni hulvattomimmat kännit ja sen naisen huusholli on peitelty mullalla mun koiran toimesta. Sen naisen kanssa olen istunut Rusan Shellillä keskellä yötä ja ajanut Tiksin munkkia. Sen naisen kanssa mä hymyilen. Se on aito. Se nainen olisi mun vaimoni, jos olisin mies. Mutta nyt se on mun elämäni nainen -kaaso.

Toivonkin lauantain LoveMeDo:lta totaali rentoutumista ja hömpöttelyä. Hetken pysähdystä ja hymyä, mun naiselleni. Omaa aikaa ja raajojen oikaisua hömpötellen hääjuttuja.

great to do with you made of honor <3 @Brittney Castello we need this picture before your wedding!!!!! Except maybe hold air guitars to keep with your theme!
Kuva: Pinterest

8 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitat kaasostasi! Tuntui melkein kuin olisin omasta kaasostani kirjoittanut <3
  Mäkin suuntaan LoveMeDohon kaaso käsipuolessani, päivästä tulee varmasti aivan mahtava!
  Mä oon kirjoittanut omaan blogiini oman osion kaasoille, johon he ovat saaneet kirjoittaa omat ajatuksensa meidän häistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) The kaaso on niin arvokas asia. <3 Meilläkin kaaso pääsee varmasti jossain kohtaa esiin blogin puolella julkisesti tai vähemmän tulevaisuus näyttää.. ;D

   Poista
 2. Ihana teksti, ja aivan kuin jannicakin sanoi, ihan kuin olisit mun kaasosta kirjoittanut. Minä tulen paikalle ilman seuralaisia: pete on töissä ja kaasot satojen kilometrien päässä <3

  VastaaPoista
 3. Kaasot = <3 Minullakin Love Me Do:ssa kaasoseuraa, molemmat suostuivat lähtemään mukaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :) Kaasot <3 Huomenna saatetaan siis törmätä! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥