maanantai 10. helmikuuta 2014

Häiden helpot valinnat! NOT!

Meillä väreinähän toimivat lohen/persikan punainen, harmaa ja kenties ripaus jonnekin pastellin vihreää mintun hohtoista efektisävyä. Helppo homma, kun on värisävyt tiedossa (tai sitten ei). Harmaata löytyy lähes sävyssä kuin sävyssä. lohenpunainen/persikka ei niin helppoa.

Monessa kohtaa persikanpunainen on mielestäni aavistuksen liian oranssi ja seuraava väri on liian vaaleanpunainen. Nettikaupoissa löytyy rajaton määrä eri punaisia mutta hae hakusanoilla persikka/lohenpunainen/korallinpunainen ja hakutuloksiin ilmaantuu vain pari hassua kuvaa, joissa ei näy häivähdystäkään siitä sävystä mikä on pinttynyt takaraivoosi.

Miksi ei voi vain olla tyytyväinen johonkin vaaleansiniseen, jota tuntuu olevan joka kaupan kulmassa sävyssä kuin sävyssä... Tai pinkkiin? Miksei?

Noh! Onneksi kevään muotiväreissä näyttää onneksi koreilevan paljon korallin- ja lohepunaisia sävyjä ja häihin on aikaa kaksi vuotta. Kenties syksyllä pengon innoissani alennuslaarien aarteita!

Tänään olin käymässä Sinellissä ja pettymyksekseni netissä näyttäneet sävyt eivät olleet aivan sitä mitä odotin. Puuh. Punaiset sävyt joita hain, noh. Ei aivan sitä mitä halusin. Etsin loppuja "osia" kihlajaiskutsuihimme.

Chiffon and Tulle Flower Tutorial
Kuva: Pinterest Kaija Ward / Eurokankaan seinä 

Onneksi käväsin myös naapurissa nimittäin Eurokankaassa. Ostin jotakin edullisesti. Jotakin mikä kaipaa askartelua ja näpräystä.. Sinellistä sentään löysin kukkateippiä, mikä oli kummitellut hetken jo ostoslistallani.

Mutta, todettakoon. Joskus olisi helpompaa olla morsian, joka palkkaisi ihanan hääsuunnittelijan joka toteuttaisi kaiken, tässä linkki yhdelle blogimaailmasta tutulle Tanjalle. Eli sinne klikkaamaan, jos hääsuunnittelija on hakusessa. :) Itse sitä on kuitenkin niin itsepintainen ja palavainen itsetekemiseen, että ei auta muuta kuin mennä omien valintojen ja halujen kanssa peilin eteen ja heti seuraavassa hetkessä jyrätä läpi harmaan kiven.

Lisäksi eksyin H&M myymälään puolivahingossa, koska huomasin hiusponnareiden olevan finito. Noh, tarttuihan sieltäkin jotain häihin. Vessakoreihin aarteita.

Nyt alan askartelemaan niitä Eurokankaan aarteita, katsotaan saatteko jo loppuillasta uuden postauksen. ;) Mukavaa maanantaita ihanaiset! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥