perjantai 7. helmikuuta 2014

Kihlajaisten kutsuteksti

Tässä sitä ollaan yöksi töihin menossa. Ilta on taiteiltu kihlajaiskahvien kutsujen parissa. (Älä sitten lue enempää, jos odotat kutsua postissa. Postaus sisältää tietoa kutsuista. :D)

Kutsut ovat neliskanttiset taittokortit. Valmiiksi ne eivät suinkaan ehtineet, mutta muutaman tulostuksellisen ongelmahetken jälkeen ovat sisuspuolen tekstit saatu tulostettua kunnialla. Väritykseltään korttipohjat ovat puhtaan valkoiset (isännän valinnan mukaan).Olen melko virtuoosi tulosteiden kuten esitteiden yms. kanssa, mutta tänään ei meinannut tulla sitten yhtään mitään. Arvokkaana huomiona laser-tulostin = Suuri rakkaus! Joskus vielä hieman komentavaan sävyyn puhuin isännälle, että miksi ihmeessä sen tarvitsee olla joku laser-tulostin. Nyt nielen sanani ja hymyilen, tulostuslaatu on erinomaista!

Sivun asettelu onkin sitten hankalampi juttu. Tein ensin PicMonkey:lla suunnittelmani tekstin pohjalta kuvat. Sillä nimittäin saa tallennettua korkean tulostuslaadun mukaisia kuvia, jolloin jälki yhdessä laser-tulostimen kanssa on erinomaista. Olen käyttänyt paljon Officen Publisheria, jonka kanssa olen tullut hyvin juttuun. Tällä kertaa en. Blaah. Muutamien epäonnistuneiden ja (isännän kokeilujen jälkeen) vaihtui ohjelma yksinkertaiseen Word:iin, vaikken siitä noin kuvien kanssa yleensä pidäkkään.

Tässä sitä laatutunarointia! (C) BussikuskinMorsian

Sitten pienen tunaroinnin ja kikkailun jälkeen saatiin kelpoa laatua pihalle, JESH!

Kutsut eivät vielä saaneet tosiaan lopulliusta ulkonäköään, mutta niitä tullaan höystämään sopivasti sillä persikan/lohenpunaisella ja harmaalla värillä, joka väriteemastamme löytyy. Muuten mielestäni kutsuihin tuli kivasti sellaista sirkus/kapakkateema henkeä.

Bussikuski luki tekstin ja rupesi hyväntahtoisesti nauramaan. Sitten tuli yhteisääneen toteamus, että sopivasti meidän henkinen. Eli isännästä tämä oli myös erinomainen. Ripaus kaksiuloitteista huumoriamme. :)

(C) Teksti ja kuva: BussikuskinMorsian
Mitäs muut morsiot ovat mieltä kutsumme tekstistä?11 kommenttia:

 1. Täälläkin yövuoroon valmistaudutaan ja ihana teksti! Sopivasti huumoria ja jättämättä itse sanomaa varjoonsa :)

  VastaaPoista
 2. Hei, hauskat tekstit ja vähän saman henkiset kuin meilläkin hääkutsuihin (tämän hetkisen suunnitelman mukaan...) tulossa. Saako kysyä mikä tuo ylin fontti on?

  Ripaus huumoria aina olla pitää :) Mukavaa (t)yövuoroa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Ylin fontti löytynee PicMonkey ohjelman omasta valikosta. En nyt muista sivua ja duunikoneella en pääse sitä tarkastamaan. :) Sieltä se löytyy ilman royal lisenssiä, kun selaat vain add tekst valikkoa. :)

   Poista
  2. Kiitos, sieltähän se löytyi: Budmo Jiggler ja Dafontista sai ladattua omalle koneelle. Löytyi ääkkösetkin :)

   Poista
 3. Hieno kutsuteksti! Kihlajaiskahvittelu perinteenä on mielenkiintoinen. Mielestäni ihan joka puolella Suomea sitä ei harrasteta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi yleisesti ottaen en ole törmännyt kai kuin pariinkertaan noihin kihlajaiskahveihin. Mutta itse rakastan juhlien järjestämistä ja laittamista. :) Joten ajateltiin, että sellainen olisi sopivaa järjestää, saa kutsuttua sitten ihmisiä kokoon kerralla enemmänkin. :) Eli ei traditio vaan oma mielihalu!

   Poista
 4. Voi vitsit, onpa mahtava teksti! :) hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 5. En tiedä minne tämä linkki kannattaa laittaa, mutta sinun blogissasi on paljon alaan vihkiytyneitä lukijoita - kaipa tieto menee hyvin näin. Pirkanmaalla Ylöjärvellä Vahinkotavaramyynti Oy myy Tyynelän vuokrakytössä olleita hääpukuja. Pukuja on sadoittain ja kokoja hyvin (32-56?). Myös morsiusneidoille löytyy jokunen kymmen puku.. Hinnat ovat -50% tai enemmän. Kannattaa pyytää myyjältä lupaa varastotakahuoneeseen, sielä on pääosa puvuista. Itse löysin omani 200 eurolla, toki aijon pesettää sen vielä.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥