tiistai 11. helmikuuta 2014

Monogrammimme. Vihdoinkin.

Pari hetkeä ja söherrystä on saatu aikaiseksi, monogrammiamme vääntäessä. Monogramminhan on tarkoitus muodostaa henkilöiden nimikirjaimista ns. yksi kirjain. Helppo homma. NOT! Nimittäin kun kyseessä on JJ ja TT henkilöt niin kokeilepa sijoittaa tj jotenkin niin, että niistä saa kokonaisuuden. Puuh.

Alla pieni sekamelska "taidonnäytteitä" ja tyrmättyjä yksilöitä. Viimeisenä se helmi sitten mikä muodostui puolivahingossa ja noudattaa 1920-luvun henkeä. Osa noista kuvista on tehty Officen Puplisherilla ja loput PicMonkeyllä löydät ohjelman täältä. Eli tässä ihasteltavaksi ja kauhisteltavaksi enemmän ja vähemmän valmiita monogrammej, joista viimeinen lopulta bussikuskin oivallisella silmällä saatiin hiottua meidän näköiseksemme. Ah, ihanaa. (Olin jo nimittäin heittämässä koko J kirjaimen romukoppaan, koska sitä tarvitaan aina lähes poikkeuksetta kaksi, jotta saadaan muodostettua symmetriaa, onneksi minulla oli tänään kannustava bussikuski ja A, joka tokaisi, että kyllä sä saat sen tehtyä! :) JEI-I!Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, voittaja!
Se on melkein samanlainen yhden ylemmän kanssa, mutta ei kuitenkaan. Vaan bussikuskin ehdotusten mukaisesti siitä on silmmattu ylimääräiset koukerot pois. :)
(C) Bussikuskin Morsiamen ja sulhon monogrammi

Kekseliästä keskiviikkoa kaikille. :)


12 kommenttia:

 1. Aivan ihania!! Mäkin mietin ekana monogrammia, mutta koska niitä ei saa käyttää jo kutsussa suivaannuin ja luovuin ajatuksesta :D nyt taas sait innostuu ajatuksesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä kyllä luulen, että vaikka tykkään noudattaa etikettejä ja normeja tuollaisten asioiden suhteen, niin meidän kutsuun eksynee sinetin muodossa tuo logonen. Nyt vielä kun löytää sellaisen tekijän, joka tekee sinettileimasimia. :D

   Poista
 2. Oikein hienoja, oot kyllä taitava! Viimeinen on kyllä minunkin mielestäni paras :) Siitä tulee vähän mieleen myös piin merkki, mutta ei siis siinä mielessä että se haittaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinkaliina! Joskus on tullut taiteiltua noin muuten, ehkäpä sitä silmää on ripaus jäänyt tähän nykypäiväänkin. :)

   Poista
 3. Yritin myös meille tehdä omaa monogrammia, mutta muutaman tunnin äherryksen jälkeen totesin ettei sellaista meille tule :D Onneksi olitte pidempi pinnaisempia. Hieno lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä mullekin meinasi iskeä epätoivo. :D Mutta olin päättänyt, että meillehän tulee monogrammi. :D

   Poista
 4. Hienoja olivat kaikki! Missä tuota monogrammia käytätte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Monogrammi tulee näkymään varmasti serveteissä, kakussa, vieraiden lahjoissa ja parissa muussa yllärissä. Blogissa tullaan varmasti esittelemään asioita lisää sen mukaan kun niitä tehdään.

   Poista
 5. Onpas ihania! Mun oli pakko mennä heti tutustumaan tohon picmonkeyhyn ja tässähän tää ilta nyt sit meneekin! :D Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. taas yksi koukutettu morsian lisää.. ;) Noh.. itselle kävi vähän samoin.. Luin jostain blogista tuosta ja sittenhän siinä meni jalat alta PicMonkey kanssa. Pieni tovi sen kanssa on jo vierähtänyt. :D

   Poista
  2. Mä ostin jo sen Royalte paketinkin sinne ku hurahdin niin totaalisesti! Aivan huippuhomma!
   Ja vaikka aikasemmin olin ehdottomasti sitä mieltä että meidän kutsut suunnittelee graafinen suunnittelija ja ne painetaan painossa, niin kappas vaan löysin itseni selailemasta lasertulostimia ja hitaasti mutta varmasti opettelen tämän ohjelman käyttämistä, jotta saadaan itse tehtyä kutsut :D
   Tuhannet kiitokset siis ;) <3

   Poista
  3. Kuinka mahtavaa. Tätä tämän bloggauksen tuleekin olla. Antamista, jakamista ja löytämistä. Huippuja juttuja. Joten kiitos kuuluu siihen blogiin, josta sen aiemmin jo löysin, en vain millään muista, että mikä blogi oli. Ja huom. jos laser tulostimelle ei ole muuten tarvetta, niin painossakaan nuo omat tekeleet eivät hintava juttu ole! Ja Helsingissä löytyy useampi hyvä paino! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥