keskiviikko 19. helmikuuta 2014

The hiuskoriste

Heti alkuun tiesin, että hauan hiuskoristeen. Hiuskoristeen jossa on höyheniä. Korussa pitäisi olla myös jonkin kaltainen helmi, joka kävisi yksiin korvisten kanssa, nimittäin korvakoruiksi tulevat mummon vanhat korvakorut, jotka ovat vanhat helmet.

Olen tässä tovin jo surffanut niitä netin ihania ostoslandioita ja Pinterestiä siinä toivossa, että kyllä se sieltä tulee. Noh, netistä en ole löytänyt mitään. En ainuttakaan, jonka olisin halunnut/kelpuuttanut.. Tai, että siitä olisi tullut the fiilis! Lauantaina käydyillä messuilla pysähdyimme ihastelemaan kaason J:n kanssa Ninkan ihania hiuskoruja. Niitäkin olin vilkuillut netissä tuloksetta. Onneksi messut. Ensin katsoin yhtä johon huomio kiinnityi, mutta siitä ei tullut sitä fiilistä. Onneksi meille osoitettiin heti, mistä ständillä löytyy lisää ihanuuksia. Siellähän niitä.. Ja kaiken seassa se. THE HIUSKORISTE!

Minä tiesin heti. Otan sen. Ei mikään tuuliviiri ostos vaan tiesin. Tuossa se on. Ja niin lähti matkaan. Hintaa korulla oli kolmekymppiä. Ninalta tiedustelin myös sitä, että en ollut kyseistä korua nähnyt netissä, jolloin hän kertoi, että kyseessä on yksittäiskappale, joita hän tekee silloin tällöin. Eli te muut jotka ette löytäneet etsimäänne, kysykää.

Nyt olen myös lähes satavarma, että haluan pukuun koristeen, josssa sama henki jatkuu, niin ihastunut olen koruun. Tai ihastunut on väärä sana. Olen rakastunut. Ninkaan ja koruihin.Kuvissa siis mummon vanhat korvakorut, joten "jotain vanhaa" tulee täyttymään.. Näin. Korvikset olen saanut jo kauan ennen kuin tiesin naimisiin menosta. :) 


10 kommenttia:

 1. Upeasti sopivat yhteen! Todella kauniit! Ja noi sulat sopii teidän tyyliin täydellisesti!
  Miksen mä saa ikinä tollasia "100% varmuudella tiedän että haluan tämän"-ahaa elämyksiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se 100% varmuudella ei ole aina kiva juttu, nimittäin.. Sitten kun sitä ei tule jossain asiassa, niin mikään ei meinaa kelvata. Joskus sorrun myös järjeettömyyksiin, toki kertaakaan en ole katunut järjettömyyttäni.. Mutta olen myös joskus jotakin asiaa odottanut useamman vuoden, koska vain 100% fiilis kelpaa. Olenhan bussikuskistakin sanonut, että tuossa on elämäni mies. Ennen kuin mitään tuli. :D

   Poista
 2. Todella nätit, sekä korvakorut että hiuskoriste! Ja sointuvat täydellisesti yhteen :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit, on varmasti tärkeää pitää mummun korvakoruja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä on tärkeät. Ne löytyivät sattumalta kun mummo antoi korulaatikon, joka oli täynnä vanhoja koruja aina 50- ja 60-luvulta, mitä hän oli nuorempana käyttänyt.. :)

   Poista
 4. Tuo hiuskoriste on kyllä superkaunis! Ja korvakorut täydentävät tyyliä ihanasti :)

  VastaaPoista
 5. Aivan älyttömän kaunis yhdistelmä, korvakorut ovat todella upeat ja koriste täydentää tyylin :-) Terkuin naapuri A:sta :-)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥