maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kihlajaiset- teemaa

Voi, että. Kohta ne ovat jo täällä. Nimittäin meidän kihlajaiset. Kuinka mahtavaa!

Mitä kihlajaisiin tulee on käynnissä lähinnä pohdinta tarjoilusta. Häiden teemaväreistä poiketen, tila jossa juhlat pidetään on sisustettu valko-musta-puna teemalla ja näin ollen keskitytään korostamaan niitä värejä juhlassakin! :) Sellainen vanhan ajan hollywood - huokuu tämän kaltaisia värityksiä.

PARTY PACK SPECIAL - Lips & Mustache Party Theme - Red and Black - Engagement Party on Etsy, $49.95
Kuva: Pinterest

20 custom mustache and lips engagement party, birthday or shower invitations, red black and white
Kuva: Pinteres
SoHo Photo Shoot by Scott Clark Photography + DM Events | Style Me Pretty
Kuva: Pinterest

Juhlavieraille on tarjolla seuraavaa (katsotaan muuttuuko leipurin mieli)

Alkuun joku vielä tuntematon "coctail" kuohuviinin sijaan

Foccacia fetalla
Italialaishenkisiä lihapullia
Tomaatti-mozarella-basilika -peti oliiviöljyllä, sormisuolalla ja pippurilla maustettuna
Pastaa pestolla (gluteiiniton)
Punaleima-raastetta

Kahvi
Konjakki
Appelsiini-suklaa juustokakku
Suklaata (läjä päin, saatiin jouluna ja päätettiin säästää omia linjoja)

Juomaksi:

Mehua
Kuplajuomaa

Eli melko yksinkertaisella kombinaatiolla mennään, mutta less is more ja makujen tulee kuitenkin istua keskenään yhteen. Italian maut ovat niitä joita paljon tässä kodissa syödään. Tuoreita raaka-aineita, itse tehtyä alusta loppuun. Haluisin ujuttaa tuonne oman bravuurini- nimittäin punaviinikastikkeen, mutta vieraamme tottuvat siihen kohta liikaa, sillä teen sitä usein. Vaikkakin talvella siitä ei yksinkertaisesti saa samanlaista kuin kesällä, jolloin yrtit voi poimia suoraan omasta pihasta.

Reseptit menusta lupaan laitella jossain vaiheessa esille, jos jotakuta kiinnostaa niitä kokkailla.

Kihlajaisiin halajan tosiaan hieman vanhaa Hollywood henkeä -tilan värimaailman mukaan! :) Sitten teemaa miettiessäni -iski perinteinen naisen kauhistus! "Minulla ei ole mitään päälle pantavaa!" Ääk! Tai siis onhan komero täynnä vaatteita, mutta mitä ihmettä sitä sitten pukisi päälleen?!?! Hetken kauhistuksen jälkeen totesin, että haluan mustaa, suoraa housua, kauluspaidan, mustan hiuskoristeen.

Fashion of the 1920s for women consisted of short hair to look more boyish, usually hats and beads. plus women started smoking and drinking to become equal to men.
Kuva: Pinterest
316733_1959959373292_1672032773_1325880_1790679342_n_large
Kuva: Pinterest

casual tee + formal wide-leg pants love this style but i doubt i'll ever have the courage to wear it. haha
Kuva: Pinterest
Coco Chanel style
Kuva: Pinterest

Hiuksillani on pituutta huimat 75cm. Olen tässä tovin jo päivitellyt, että ne pitäisi leikata. Päivitellyt ja pohtinut ja pähkäillyt ja miettinyt ja taas pohtinut. Sitten isäntä napakasti sanoi, että mitäpä jos vaikka kävisit leikkaamassa ne tuon päivittelyn sijasta. Niin, sitten ne on leikattu. (Tässä kohtaa sellainen kulmat kurtussa katse) "Kuinka ärsyttävää, kun mies on oikeassa ja sitten se sanoo sen totuuden ääneen!"

Haluan sellaiset kerroksittain leikatut, edelleen pitkät, mutta hieman helpommin laitettavissa. Sillä nyt hiukset ovat niin pitkät ja paksut, että niiden saamiseksi pöyheäksi täytyy tehdä vähän töitä(lue: laittaa hiuspuuteria ja lakkaa niin, että..hiukset ovat pystyssä vielä aamullakin), tupeeraaminen kun ei ole vaihtoehto, sillä niitä saa sitten hetken setviä.
I really like this color
Kuva: Pinterest

Won't be this long either but I love this! And we will be outside and hot so this could be perfect!
Kuva: Pinterest6 kommenttia:

 1. Ah noita ksmpauskuvia! Mäkin haluun jo kampaajalle!
  Nälkä kurnii vatsassa, eikä tän sun postauksen lukeminen helpottanut oloa yhtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ruuasta puhuminen on aina yhtä paha, jos sattuu olemaan kovin nälkäinen... :) Ja, mä käyn ihan liian harvoin kampaajalla! ARghhh.. Jostain syystä vaikka tykkään olla lääpittävänä, niin herkästi mä ajattele, että sitten jossain vaiheessa. Hiukset kun on oman väriset (nykyään) niin ei tarvitse senkään takia mennä heti parturiin. Sitten mä siirrän sitä tasaisin väliajoin kauemmaksi.

   Poista
 2. Kuulostaapa ihanalta. Meillä ei ollut kihlajaisia lainkaan, mutta nyt iski mielenkiinto niihin. Olisi mukavaa järjestää kihlajaiset, johon kutsuttaisiin vain läheisimmät ystävät syömään ja pitämään hauskaa. Keitä te olette kihlajaisiinne kutsuneet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille Kata on tulossa lähisukulaiset ja heidän puolisot (ihan vaan muutama..). Tai siis. ihan vähän vaan -täyttä höpöhöpöä. Nimittäin omista sisaruksista, vanhemmista ja kummisedästä, mummosta sekä läjästä ystäviä tuli äkkiä lähes kolmekymmentä kutsua... Ja lopullinen vierasmäärä on jotain varmaan 50 luokkaa.. Luojan kiitos he tulevat 13-18 välisenä aikana, odotan sellaista tasaista ihmisvirtaa... Huoh.. "Kutsuttiin muka lähimpiä" niin kutsuttiinkin, mutta niitä lähimpiä on kai huimamäärä... :D

   Poista
  2. Oho, no kyllä teillä niitä vieraita onkin :)

   Ehdottelin äsken sulholle ihan pienenpieniä kihlajaisia, johon tulisi vain ihan parhaat ystävät ja häntäkin ajatus kiinnosti. Voisimme vaikka alkukesästä kavereiden kesken juhlistaa kihlaustamme, varsinkin kun häihimme on vielä niin pitkä aika... Sukulaisten kutsumiseen meidän rahkeet ei kyllä nyt alkuun riitä, mutta täytyy ainakin vanhemmat tutustuttaa jotenkin muuten :)

   Poista
  3. Laitan varmasti meidän juhlista kuvaa! :) Ja oikein kunnon postausta! Melko yksinkertaisilla jutuilla kun saa aikaiseksi jotain näyttävää ja jotenkin mua hotsittaa se ihmisten näkeminen "onnellisen asian varjolla" välillä kun tuntuu, että nähdään ihan liian vähän! :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥