tiistai 25. maaliskuuta 2014

Lauantai -kihlajaiset tulevat.

Olipa kerran ajatus. Hyvä, suorastaan erinomainen ajatus kihlajaiskahveista. Tiedättekö kuinka mahdilta tuntuu kutsua ihmisiä kylään? Todella mahtavalta. Joskus sitä on ehkä hieman ahne. (MULLE-KAIKKI-HETI-NYT-JOOKO-TAI-SIIS-KOSKA-JUHLAT-OVAT-YKSI-PARHAISTA-JUTUISTA-PÄÄLLÄ-MAAN-VOIN-OLLA-SUPER-INNOKAS-KUTSUMAAN-IHMISIÄ) Meillähän kutsuja lähti suunnilleen kolmekymmentä kappaletta.

 Ja vieraita on ilmoittautunut meidän kihlajaiskahveille kevyet viisikymmentä.. ja pari saattaa ilmoittautua vielä huomenna.. Huoh! Jottei asioita tee itselleen liian sujuvaksi.. Olenhan perjantaihin saakka aamuvuoroissa töissä ja sitten ke-pe illat koulussa. VOI APINA sentään. Miten ihmeessä (siis itseaiheutettuna) onnistun aina (AINA!) saamaan buukattua viikot niin täyteen, täysin omaehtoisesti ja itse, mutta silti.

Oikeastaan mua ärsyttää se, että en ole ehtinyt lukeamaan kaikkia blogeja ja tutkimaan sitä tätä ja tuota. Mutta kiire tulee ja menee. Elämä on.

Meillä piti olla pienet kihlajaiskahvit, tai siis siinä uskossa elin eiliseen saakka. Aloin laskemaan ilmoittautuneita. Mietin vain, että kutsuttiinko me tosiaan noin paljon ihmisiä.. Hups. Samassa tulee mieleen, että mikä ihme sai minut uskomaan, että kutsuttuja on vähän...jos kutsuja lähtee kolmekymmentä ja monessa kohdassa kutsu kohdistui enemmän kuin yhteen ihmiseen. :D

Näistä tarkempi postaus myöhemmin! :)
Mutta pienestä huohotuksesta huolimatta. Odotan lauantai päivää. Sitä halausten määrää. Rutistuksia. Iloisia, soljuvia keskusteluita, herkullisia ruokia. Elämäni ihmisiä. Elämämme ihmisiä. Kuulumisia. Puheensorinoita. Ajatusten kuurupiiloa. Sitä sielujen hyrinää.
Tämä ei ole syötävää, mutta liittyy kihlajaisiin. :D

Tomaatit ovat omassa osassa lauantaina! :D


Olen tehnyt tehtävälistat. Olen aikatauluttanut perjantain ja lauantain. Olen tehnyt ostoslistan viimeisistä asioista.

Odotankin, että pääsen postaamaan teille meidän ihanasta päivästä. Elämä on.

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta <3
  Ja hyvin oot organisoinu koko päivän et ei varmasti tuu ongelmia. Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullu ongelmia.. :) Päivä meni ihanasti!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥