lauantai 22. maaliskuuta 2014

Vieraslahja. Kiitoskortti etukäteen?

Vieraslahjaksi haluaisin antaa sitä, tätä ja tuota. Tiivistetysti ja yksinkertaisesti -KAIKKEA! Less is more. Siskoni on opettanut minulle myös sen, että Coco Chanel  (kai se oli hän) on sanonut, että kun luulet olevasi valmis, riisu vielä yksi asuste pois ja olet valmis.. Sama pätee aika moneen muuhun asiaan, eli yksi asia pois, kun se joku on valmis! :D

Mitä vieraslahjoihin tulee..häihin on vielä kaksi vuotta ja tahdon jo nyt niihin kaikkea. Enkä laisinkaan näe mielessäni vaihtoehtoa Less is more. Vatut ole! Haluan antaa kassin joka ylipursuaa täydellisyyttään ihanaakin ihanempia asioita, oli siinä järkeä tai ei. Onneksi tässä on vielä kaksi vuotta aikaa järkeistyä (Lue: Tulla hullummaksi!).

Mitä ihmeen kaikkea sitten tahdon niihin pussukoihin?! Noh. Pari pikku juttua vain... mm. Timjamisuolaa (itse kasvatettu timjami). Pussukka kahvia.. Lempiteetämme. Saippuakin olisi huippu ja itsetehty hillo ja ja... Pari muutakin..  Alla vähan PALJON inspiskuvia, jotka eivät luonnollisestikaan helpota mielihaluja. *Huoh* Onko muilla mahdottomia haluja?!? :D

Succulents are so gorgeous as gifts/favours for guests.
Kuva: Pinterest
Funny Hotel Welcome Bag Wedding | ... Destination Wedding Guest Gift “Bags” | Destination Wedding Store
Kuva: Pinterest
Lisäksi minua on alkanut houkuttelemaan ns. ennakkoon napatut hääkuvat, tai hääkuvamaiset kuvat, joista voisi tehdä kiitoskortin valmiiksi, joka odottaa lahjakassissa hääpaikalla. Kuka sanoi, että kiitoskortti, pitää lähettää jälkikäteen ja että siinä pitää olla sen päivän kuvat?!?! Jotenkin se olisi todella magee juttu. Kiitoskortti tosiaan paikalla olleille ja jo paikan päällä. Mites muilla? Kuulostaako ihan vieraalta ajatukselta? Ei sitä postitusrumbaa häiden jälkeen vaan ihanaa omaa fiilistelyä blogissa, jo tehdyistä ihanuuksista?! Ja jo jaetuista kuvista.. Mitä enemmän ajattelen tuota kuva-asiaa sitä vakuuttuneenpi olen siitä, että haluan kiitoskortit jo juhlapaikalla vieraille! :D Voi pöhköjen hömpötys sentään!

Näen jo sielunisilmin kuinka meistä otetaan mitä hienoinpia kuvia, jossain ihan hullunkurisessa mestassa. Tai sanotaan, että tiedänkin jo paikan, korkealla tuulisella säällä, missä joskus ollaan miehen kanssa seisottu suutelemassa. Voi mun mieli laukkaa kauheaa vauhtia!

Thinking of packing the snacks (as we don't want our guests to wait with an empty stomach!) in brown bags :)
Kuva: Pinterest
coral and navy wedding koozies @Erin B B Walsh bridesmaids gift! bachelorette party favor
Kuva: Pinterest
PERSONALISED PAPER WEDDING GIFT BAGS
Kuva: Pinterest


8 kommenttia:

 1. Hyvä idea ottaa hääkuvat kiitoskortteja varten etukäteen. Usein noita hääkuvia kuvataan koekampauspäivänä ja aikaakin kuvaukseen on enemmän, kun ei tarvii aikatauluista niin välittää ;)

  Mutta mitä vieraslahjoihin tulee, niin ymmärrän "tuskasi", ihania ideoita putkahtaa harva se päivä vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Juuri se, että aika on mitä parhain, ei kiirettä/häsistä tms.

   Poista
 2. Minulla oli yo-juhlissa valmiina kiitoskortti kuvallani jokaiselle kävijälle ja se oli niiiiin huippua, kun välttyi postitusrumbalta! Moni myös kehui ideaa. Että oikein kannatettava ajatus mielestäni ;)

  VastaaPoista
 3. Aika huippuidea kyllä! Monilta morsiamilta olen kuullut että häärumban jälkeen se kiitoskorttitouhun aikaansaaminen on lähes tuskaa. Viimenään pääsee rentoutumaan siitä kaikesta touhotuksesta ja sitten pitäisikin ruveta jotain korttijuttuja taas miettimään :D

  VastaaPoista
 4. Mä olin elokuussa hääkurssilla jossa kurssin vetäjä oli omissa häissään tehny vieraille bussikuljetukseen kassit vieraille jotka sisälsi kaikki ohjelmat, paikkakartat ja myös ne kiitoskortit. Kuulosti toimivalta :) he tosin olivat menneet naimisiin singaporessa vuotta aiemmin eivätkä olleet siitä kertoneet kellekään, joten kassista löytyi myös tarina vihkimisestä ja singaporessa otetut hääkuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin, että olen jokseenkin hullu. Olen nimittäin ajatellut, että teen juurikin tuollaisen "kassin" jossa on kaikki tärkeä info. Mitä voi voi ihmetellä kukin rauhassa. En nimittäin halua niitä ohjelmia tai Menuja asetella pöytään "koristeeksi"!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥