tiistai 22. huhtikuuta 2014

Häät arjen tiimellyksessä

Morsmaikkulla on riittänyt tässä useita tenttejä, töitä, mökkihommia, yksi onnistunut aarteenmetsästysreissu maailmalla ja on sitä sairastettu yksi kevätflunssakin! Melkoista haipakkaa on pitänyt ja blogi on saanut olla hetken hiljaisuudessa. Vaikkakin on niitä lukijoita surfannut yksi jos toinenkin sivuilla. :)

Pääsiäinen taisi helliä melkoisella lämpöpläjäyksellä ja hyvä niin, sillä omat ja muutaman muunkin mökkihommelit on saatu vauhtiin oikein tohinalla. Nyt sitä ei sitten enään malttaisi kotona ollakaan. Perinteisesti olemme keväällä muuttaneet mökille asumaan ja palanneet sitten joskus syykuussa. Se on kyllä mahtia. Oma tupa, perunamaa ja sitä rataa. Eniten rakastan sitä,että poimii pihasta yrttejä ja porkkanoita yms. heittää kattilaan ja keittää kunnon  punaviinin kanssa kastikkeeksi. Tai paistaa läjän pullaa puu-uunilla, tulee muuten melkoisia pullia.

Jos häihimme tulisi vain kymmenkunta ihmistä, viettäisimme ne varmasti mökillämme pihan antimista nauttien. Ainiin, tehtiin me melkoinen huippulöytö nimittäin persikkapuu. Sen pitäisi onnistuneesti talvehtia Suomessa. Persikkapuu, aika hazaridia. Päärynöitä meillä on, mutta että ihan persikka. aika hauskaa.
Krookukset lymyili auringossa täyttä häkää! :)

Viime sunnuntai tosiaan kului aarteenmetsästyksen parissa. Voi mitä aarteita me löysimmekään. Vanhoja huonekaluja, joista pienellä työllä saa kotiin ikuisia aarteita! :) Lisäksi löysimme myös aterimia, etenkin niitä pikkulusikoita, joista tulee lautasliinarenkaita! :) Ja löytyi karhulanlasin iso purkki, jollainen meillä on entuudestaan, ne saavatkin paikkansa häissä karkkibuffassa. Aarteenmetsästyksestä hienoa teki se, että se oli ensimmäinen häälahjamme. Saimme kaikki aarteet häälahjana, kuinka ihanaa! Eka häälahja saatu. Isäntä totesi leikkimielisesti, että voi jumakeuta "Nyt niitä häitä ei voi edes peruuttaa.. :D Ollaan saatu lahjuksiakin.."

Aamukahvi ja sämpylä rauhassa, mitä luksusta! :)
Parin vuoden aikajanalla täytyykin sanoia, että häiden järjestely on mahtavaa! Ehtii katsoa, löytää, hukata ja muuttaa mieltään! Nimittäin jossain määrin hommassa on pieni liikkumavara. Oikeastaan antaa tavaroiden ja juttujen löytää meidät, eikä niin että me löydämme ne.

Lisäksi päivät ovat olleet täynnä ihania kohtaamisia, yllättävienkin ihmisten kanssa. Voi, kyllä sitten kertakaikkisesti rakastan meidän elämää! Meidän elämä on ihanaa. Erityisen ihanaa on huomata päivän tiimellyksessä toisen yhtäkkiä tulevan luokse ja toteavan: "Kulta, kyllä mä sitten rakastan sua!" Mitä siinä voi muuta kuin muiskautella isäntää ja miettiä, että meidän elämä on aika ihanaa.
No mikä se on? No persikkapuu tietenkin! :D
Meidän laguunia!
Pääsiäistulpaaneja!
Voin suositella. Kahvikonjakkilikööri, erinomainen! :)
Meidän keittiö mökillä alkaa pikkuhilljaa muodostua, JEI! :)
Meidän mökin laguuni!
Isäntä leikkasi mun hiukset tuossa yksi päivä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥