torstai 3. huhtikuuta 2014

Kihlajaiskahvit -miten ne sitten menivätkään?

Viime lauantaina olivat meidän kihlajaiskahvimme. Kosintahan oli jo viime jouluna, siitä voit lukea lisää tästä.  Meillä oli ihanat kauniit kihlajaiskahvit ja vieraita oli loppujenlopuksi huimat hieman yli 60. Pienet kihlajaiskahvit...

Vain yksi pariskunta ei ilmoittanut mitään. Ilmeisesti ollaan joskus kustu heidän aamumuroihinsa, toisaalta jos heidän lapsensa ristiäiskutsu tulee vasta ristiäisten jälkeen, niin... No. Elämä antaa sen minkä sillekin antaa ja sitä rataa.. Muuten tosiaan kutsutut saapuivat. Kaikki. Olin jotenkin ajatellut, että kevät ja kevät kiireet, eivät kaikki tule ja vatut. Kaikki tulivat sankoin joukoin. Kuinka paljon meidän ympärillämme onkaan ihania ihmisiä. Rakastavia ihmisiä. Voihan rakkausnakit sentään!

Kuten jo aiemmin saattoi lukea kutsu postauksesta. Meillä oli lahjatoive. Iittalan Kivi-tuikkuja lohenpunainen/mattakirkas. Näitä tuikkuja pölähtikin reilu parikymmentä kappaletta. Pointtihan noihin on se, että ne tulevat koristamaan hääjuhlien pöytää tuikkujen kanssa. Joten (kaikki) lahjatoiveeni ennen häitä taitavat liittyä Iittalan Kivi-tuikkuihin.. :D Jos niitä olisi kerääntynyt sata häihin mennessä olisi aika bueno. Näin myös vieraat, jotka ovat hääjuhlassa, ovat jollakin tavalla olleet tekemässä juhlaa.

Kokonaisuudessaan juhlat menivät ihanasti. Pientä super trafiikkia meinasi olla välillä, kun vieraita vain oli niin paljon. Menukin toteutui kokonaisuudessaa.

Edeltävän illan paistoin niitä edellisessä postauksessa mainittuja kakkuja puolille öin, sillä olin ollut illan koulussa. Meinasi siinä väsymyksessä pieni kiukkukin iskeä. Lauantaina heräsin ruhtinaalisesti vasta kahdeksalta, tein ja paiston jotain puolitoistasataaa mini lihapullaa, leivoin leipää ja keitin pastaa.. Yhdestä asiasta pidin kiinni tällä kertaa. Laittaiduin. Meikkasin, mekko päälle, hiukset ja kaikki.. Minulla on nimittäin paha tapa jättää itsestä huolehtiminen minimiin, jos on paljon tekemistä. Lapsityövoima oli valjastettu coktail-tikkujen tekoon. Reippaana niitä taikoontuikin noin 500 kpl.

Tomaattimozarella salaatti oli hieman vaiheessa, kun enimmäiset vieraat saapuivat, mutta muuten homma oli aika hienosti pulkassa. Sitten sitä oli vierasta vieraan perään. Varmaan miljoona halausta ja oih. Ihanaa oli nähdä ihmisiä, syödä, jutustella, olla ja miettiä, että homma on jollain asteella virallisempaa.

Sitten heti todettakoon, että kaikki meni noin muuten täydellisesti.. paitsi kukaan ei tainnut ottaa kuvia, muutamia on leikkivistä lapsista, mutta siihen se sitten jääkin.. :D Eli valitettavasti, ette saa ihanaa kuvatulvaa meidän juhlista, koska niitä kuvia ei kertakaikkisesti vain ole.
Tässä kuvaa hieman ennen juhlia
Hiukset on ikäänkuin pyöritetty hiuspannalle. :)
Aamulla kun muu väki vielä nukkuu.. :)

Melkein kaikki vieraat saivat (muuta livahti niin, ettei onnistunut antaa)
onnensydäntä heidän koteihinsa, itse tehtyjä
.Lahjoja jo kasassa. Pienenä sarkasmina..
 Oli aika hauskaa kun lähes jokaisella oli Iittalan kassi ovesta sisään saapuessa.. :D

Kuva on otettu illalla, eli morsio ei ole enään parhaimmillaan.
Tämä annettiin yhdessä Onnen sydämen kanssa. Kiitoksena.

No sitä kakkua... :)

8 kommenttia:

 1. Mukavalle kuulostaa! Ja kiva, että väkeä oli tullut paljon paikalle. Meillä oli aika pienet kihlajaiset, mutta ilahduttiin sillonkin, kun aika moni oli tullut suhteellisen lyhyellä varoitusajalla. Nyt täytyy vaan sanoa, että mulla ei oo mitään muistikuvaa siitä miten/millaisilla kutsuilla me kutsuttiin! Täytyy varmaan vähän kaivella arkistoja, jos muisti palaisi :D

  Ihanaa myös, että moni oli huomioinut teidän lahjatoivetta. Saako udella, että mitä aiot tehdä tuikkukipoille sitten häiden jälkeen? Nuo kivi-tuikut on kyllä ihania ja sopivat mihin vaan ja minkä kanssa vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä vielä tiedä.. TOisaalta nuo Iittalan Kivi-tuikut ovat niin kauniita, että käyvät oikeastaan minne vaan. Tai sitten laitan pääkaupunkiseudulla toimivan somistevuokraamon pystyyn! :)

   Poista
 2. Kiva että juhlat onnistuivat! Tosi kiva tuo tuikku ajatus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jäi kyllä mahti fiilis juhlista.. Joskus sitä unohtaa kuinka ihania ihmisiä sitä onkaan ympärillämme. Nämä olivat hyvä muistutus ihanista! :)

   Poista
 3. Ihana miten paljon porukkaa teille tuli <3
  Ja oot kyllä ihan super kun kokkasit kaikille! Aivan crazya!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, oltiin kyllä ihanan otettuja tuosta ihmismäärästä! Mitä ihanuuksia meillä onkaan ympärillä! :)

   Ja täytyy sanoa, että näiden kokkaukset oli aika piece of cake.. vaikka itse sanonkin.. Vaikkakin, olisi toki helpompaa jos olisi ollut vapaalla edellisenä päivänä eikä töissä ja koulussa.. :D

   Ja ilman kehumatta.. Viime vuonna oli A:n rippijuhlat, joihin tein ruuat, karkit, kakut, leivät ja keksit puuhellalla (30 henkeä). Kyllä luit oikein.. Puuhellalla, ilman juoksevaa vettä... tiskivesi piti lämmittää yms.. Eli juokseva vesi ja nappulan kääntö hella päällä.. Tämähän oli siis kuin leikkiä siihen verrattuna.. :D

   Poista
  2. Mulla ei oo sanoja.... Mä en osais ees tehä puuhellalla mitään.. Hyvä et osaan ees normi hellalla. :D

   Poista
  3. On siinä yhdellä jos toisellakin ollu huulipyöreänä, että paljasjalkainen stadilaistyttö vääntää karjalanpiirakoita puuhellalla.. (Vaikka kerrottakoon, että olen mä jotain onnistunut sössimäänkin pariin otteeseen joku leipä tullu mustana ulos ja sitä rataa..:D)

   Mutta kuten mies sanoo. Kahjo, täysin järjetön nainen... :))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥