tiistai 20. toukokuuta 2014

Hääkampaaja ja se nuttura

Häihin on tosiaan vielä lähemmäs kaksi vuotta ja meikäläinen on löytänyt itselleen hääkampaajan. Kampaaja tulee kotiin ja tekee meikin sekä hiukset. Hän laittaa myös kaason suortuvat kuntoon. Ainiin. En ole vielä edes asiasta kaasoa muistuttanut. Tosiaan, kaaso sunkin sulat suditaan kuntoon. Aika mahtia. 


Kuka ihme sitten on minun kampaajani. No kampaajani on tietty naapurini. Kyllä luit oikein. Kysymyksessä ei kuitenkaan ole kuka tahansa kotikutrien suoristelija vaan ihan huippu ammattilainen. Nimittäin naapurilla sattuu olemaan kampaajan-maskeerajan-taiteilijan paperit plakkarissa. Töitä hän on tehnyt niin Stockmannin hääkampaajana kuin teatterissa maskeeraajanakin. Eli eiköhän naama ja suortuvat saada ojoon, kameralle sopiviksi. :)
Alex Crystal Headband.  Inspirations | Bride & Groom
Kuva: Pinterest
brides of adelaide magazine kate middleton hair bridal hair wedding styles
Kuva: Pinterest


Hiukset halua nuttura tyyppisesti, mutta melko rennosti, jotta loppuillasta näyttää edelleen huolitellulta, vaikka hiukset olisivatkin repsahtaneet hieman. Nuttura ei saa jäädä aivan niskaan ja sen täytyy olla muhkea, muttei tulla päänkään päälle, jotten näytä miestä pidemmältä suuren pehkoni kanssa. Ja toisaalta pieni konservatiivisuus on tässä kohtaa mielestäni in. Hiukset eivät missään tapauksessa jää auki. Taannoin olin kaasona häissä, jossa liuhulettini kiharrettiin ja laitettiin irokeesinutturalle. Alla olevassa kuvassa ei valitettavasti näy nutturaa oikein, mutta hieno se oli. Jotakin sen henkistä liputtaisin häihinikin. Ja isäntää lainatakseni: "Muuten ei ole hiuksilla väliä, mutta ei jumalauta mitään sellaista kampausta, että sulla on vain sinä päivänä sellainen, eikä koskaan enään tai ennen sitä. Sun pitää näyttää itseltäsi!"
Arkistojen aarteita

Hintaa hiuksille ja meikeille tulee karvan alle pari sataa. Tämä siis sisältää morsiamen ja kaason, kotona. Ei siis viipotuksia sinne tai tänne, vaan kotona kaason kanssa aamun kevennys shampanjaa juoden. Oih! Mä olen niin tyytyväinen. Taas häihin liittyvä ToDo asia pois listalta. Kuinka huisia.

Tässä kohtaa todettakoon, että täytyy palata lukutoukon moodiin ja jatkaa huomisten pääsykokeiden materiaalin lukua. Vaikkakin puolen päivän tienoilla karkaan ihanan T:n kanssa nauttimaan lounasta. Kyllä elämä on ihanaa!

Isäntä oli ostanut yllärilahjan perjantaina mulle.


Sunnuntai aamun brunssi voileivät -currykana-reissumies

Keittiökin muotoutuu pikku hiljaa.

Päärynät kukkivat täyttä häkää ja juurille laitettiin kaunistusta.


13 kommenttia:

 1. Se on aina suuri helpotus kun saa asioita ruksattua pois. Lisäksi kaasolle varmasti todella ihanaa kun ei tarvitse huolehtia omista hiuksistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mikä parasta, kun kampaaja tulee sinne missä me ollaan. En vaan kestäisi hääaamuna istua jossain, missä en voi tarkistella viimeisiä tsekkejä, että kaikki on kunnossa. Ja kaaso vaikutti iloiselta! :)

   Poista
 2. Oih, hienoa! Se on hyvä fiilis kun tietää, ettei meikin ja kampauksen onnistumista tarvi jännittää ja tietää olevansa ammattilaisen käsissä. :) Nam nam, nuo reissumiehet näyttävät herkuilta! Onneksi pakkasesta löytyy vielä kunnon ruisleipää, hihii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :) Reissarit olivat täydelliset! Kana oli maustettu voileipäpikkelsissä ja currylla, kyllä kelpasi! :D

   Poista
 3. Ooh, ihan mahtavaa. Ja hyvä olla ajoissa niin ei tule kampauksen ja meikin suhteen kriisiä! Olisipa munkin naapurissa kampaaja. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua miten mä en ollut tajunnut sitä aiemmin.. Ollaan me puhuttu sen ammateista aiemminkin, mutta vasta nyt välähti lauantaina talkoissa.. :D

   Poista
 4. Mahtavaa, vaikka aikaa vielä on paljon, niin on ihanaa saada joitain asioita hoidettua päiväjärjestyksestä! Suunnitelmat kampauksen suhteen kuulostaa ihanille :) Ja itse muuten yritän noudattaa samaa, mitä miehesi sanoi - yhdistää kampaukseen jotain oikein mun hiuksille ominaista, että näyttäisin just itselleni :)

  VastaaPoista
 5. Vautsi! Sulla on kyllä tosiaan rautainen ammattilainen sukimassa hääpäivänä. Ja ihanaa myös, että saa laittautua kotona. Rauhoittaa hääaamua huomattavasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, ja se kotona laittaminen on niin hyvä juttu.

   Poista
 6. Oi, mäkin haluan kampaajan meille himaan! En todellakaan tahdo alkaa hääpäivänä juoksentelemaan ympäri kyliä, vaan just istua himassa siemailemassa shamppanjaa!
  Ja onnea pääsykokeisiin, mulla on sama edessä huomenna! Jaiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon että siemailen shampanjaa ja ruksin settämättä sataa kertaa jotain viime hetken tsekkilistoja.. :D Ja se ei onnistu kyllä sitten jossain huitsulan kuusessa.

   Poista
 7. Moikka!

  Teen opinnäytetyötä häämatkailun tulevaisuudesta. Olisin äärimmäisen kiitollinen jos ehtisit käydä vastaamassa netissä olevaan kyselyyni, se auttaisi tutkimustani valtavasti.

  Super iso kiitos etukäteen ja ihanaa kesää!

  kysely: https://www.webropolsurveys.com/S/766F9828CBB42149.par

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥