torstai 15. toukokuuta 2014

Kaunissaari- polttareihin tai muihin naisten iltoihin!

Auringon säteet ovat koreilleet tänään ihan omassa luokassaan iholle. Tänään on ollut työpaikan Tyhy-päivä kaunissaaressa, lukua pääsykokeisiin, kiviaarrelöytöjä ja Stockmannilta löydetyt pitkään mietityt Clarksin kävelykengät. Voi mikä päivä. Ihanaa. Mutta asiaan. Tänään olimme tosiaan työpaikan tyhy-päivänä kaunissaaressa.

Kaunissaari on mitä kaunein Helsingin kaupungin ylläpitämä "ulkoilualue". Saaresta voi vuokrata mökin ja saareen voi myö tilata Ravintola Uunista syötävää, toki omatkin eväät käyvät. Saareen pääsee sujuvasti ns. linjaliikenteellä jota hoitaa Cardinal Marine. Äkkiseltään mökin vuokraus viikonlopuksi on noin parisataa, matkat parikymppiä per nuppi, saunan hinnasta ei kaupungin sivuilta löydy ja sitten ne ruuat sekä juomat, riippuen tuoko ne mukanaan vai tilaa. Saari on kaunis ja hieman erähenkinen, vaikkakin upealla ilmalla mitä mahtavin paikka irroitella tyttöjen kesken.  Kokonaisuudessaan hinta ei nouse pilviin eli jos moisesta on kiinnostunut, suosittelen. Paikka huokuu luonnonkaunneutta parhaimmillaan.

Ai niin! En tiedä olenko koskaan kertonut kivihulluudestamme. Mökkimme pihassa on kiviä sieltä, täältä ja tuolta. Paikoista, jotka ovat olleet meille tärkeitä, joissa on tapahtunut jotain erikoista, paikosta jossa olemme asuneet tai vastaavaa. Tapanamme onkin aina jossain käydessä ottaa mukaan kiviä. Kivien kriteereinä on pyöreys, sileys ja mielusti tumma väri. Voitte kuvitella kun blondi näkee vähintäänkin elämänsä yhden mageimmista kivistä (lue: aina se näkee uuden elämänsä yhden hienoimman kiven) kun se saa päähänsä, että se pitää viedä kotiin. Hienointa on löytää kivi joka painaa viisi kiloa- Sulloa se laukkuun ja tajuta, että Kaunissaaren ulkoilureitti on juuri alkanut ja sitä on jäljellä kevyet 4 kilometriä. Se kun ei ollut ainoa kivi jonka laukkuun sulloin.

Olisi varmaan virkavallalla ollut mielenkiintoinen laukkuselvitys, jos sellaiseen olisin joutunut. Läjä kiviä, pullo konjakkia, villalapaset, lapsellinen sydän pipo, anatomian ja fysiologian kirja, pähkinöitä, lompakko, kahvissa uinut huivi ja kertakäyttölaseja. :D

Tässä sitten päivän kuvapläjäys.

Ihanat Clarksit ja jalat kiittää
Ja tiettekö mitä! Eilen O teki brownieta itse ja huomenna me taiotaan kääretorttua! :) Ja tiettekö, meidän perhe on niin ihana. Me like.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥