maanantai 27. lokakuuta 2014

Ilmoitan! Täydellinen kampaus on löytynyt!

Olen pitkään hahmoitellut hiuksieni kampausta hääpäivälle. Olen päätynyt kaivelemaan kuvia jos toisiakin, hiuksia hiusten jälkeen. On löytynyt tiukkaa sihteerinutturaa ja toisaalta vapaasti liehuvaa kiehkuraa. Jotain lettiä olen halunnut siihen alusta asti ja johonkin sulkakoristeen, jonka ostin keväällä.

Sen olen päättänyt, että kampaus ei saa olla liian huoliteltu. Vaan ehdottomasti siisti, mutta rento, että tukka näyttää suunnilleen samalta vihkimisessä kuin illalla juhliessa. :D

Nyt löysin sen miten hiukseni haluan ja toisen bloggarin kuvista. NOU! Tyylivarkaus. Tästä kurkkaamaan toisesta blogista löytyvää kuvaa. Juuri tuollaisen letin haluan mutta nutturan vain hieman keskemmälle ja suuremmaksi! Ihana kampaus. Nyt sekin on siis sinetöity. Toiselle reunalle hiuksia tulee koristamaan se sulka hömmeli.

Tämä on kertakaikkiaan vain niin kaunis.
Love that hair for having the baby by Lolipopalicious
Kuva: Pinterest Katso kuva täydellisestä kampauksesta linkistä aiemmin tekstissä.

Korvianihan tulee koristamaan nuo mummon vanhat litteät
helmet vuodelta nakki ja kypärä.


Enään vuosi ja neljä kuukautta häihin! Huisia! :)

5 kommenttia:

 1. Ai kun tuollainen vaalea tukka sopii hyvin tuon letin kanssa, ja ihanat nuo korutkin! :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä upea kampaus! Jos mulla ei olis niin ihmeellinen kuunaama niin varmasti itsekin tahtoisin jotain tuollaista! <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kampaus! Sinun hiusmäärälläsi saisi aikaiseksi kyllä mitä vain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan sitä tukkaa tuntuu olevan hiukan liikaakin.. Mutta kyllä siitä kieltämättä saa aikamoisia kampauksia tehtyä!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥