sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tänään.

Et ole kirjoittanut mitaän. Et ole päivittänyt blogia. Onko aiheet loppuneet kesken?

En ole kirjoittanut mitään, silloin luonnollisesti en ole silloin päivittänyt blogia. Aiheet eivät ole loppuneet kesken. Olen vain ollut erittäin kiireinen. Nimittäin olen noin kolme päivää viikossa koulussa ja 75% listalla töissä. Siihen päälle on kotihommat ja vielä ne koulutehtävät.. Eli riittävästi on hommaa. Toisaalta aion valmistua ammattikorkeasta reilussa kahdessa vuodessa, joten jotain tässä kai tarvitsee tehdä, että sieltä noin nopeasti onnistuu pääsemään pois.

Häät eivät ole unohtuneet päin vastoin. Ympärillä kaikkia ihanuuksia, jotka ovat astelemassa alttarille ja kaupoissa on kaikkea häätsydeemiä.

Arkiaamuiksi teen eväät miehelle töihin, autan häntä karsimaan kiloja pois. Vaikka ylipainon vähyys on terveystekijä, mutta on kiikarissa myös hyvännäköinen hääkuva.

Pidänkin elämästäni kovasti. Aikaa, sitä minä kuitenkin kaipaisin enemmän. Jotta olisi enemmän aikaa tehdä kaikenlaista. Aikaa iltaan jossa jutustella oman väen kanssa. Aikaa, jossa voisi syödä yhdessä aamupalaa. Aikaa, jossa voisi päivästä toiseen vain lukea eri sairauksista ja niiden oireista. Aikaa jossa voisi remontoida ja sisustaa. Enkä varmasti ole ainoa, joka haluaisi sitä aikaa jostain varastaa. Ja toisaalta aina toisinaan sitä varastankin itselleni jossain muodossa. Kiireistä huolimatta.

Rakastan tätä punaa joka tulee luontoon!

Erityisesti kontrasti vihreän ja punaisen välillä.

Rakkaani syntymäpäivälahja. #Eurokangas

Neilikat ovat yksiä lempikukkiani. Ne säilyvät tuoreina niin pitkään.

Vanha lakana sai uuden elämän, siitä tehtiin kudetta
ja virkkasin sen penkinpäälliseksi.

Eilen illalla tuli syötyä oman maan lohkopottuja
ja pestollamaustettuja kesäkurpitsoja.4 kommenttia:

 1. Kiva kun pitkästä aikaa kirjoitit! Tuo kiire on kyllä niin tuttua! Onneksi allekirjoittaneella jo takanä päin! Nopeasti se aika menee :) Tsemppiä kouluun ja kouluhommiin ja kaikkeen muuhunkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän jatkossa varastaa tähän vähän enemmän aikaa! :) Koska kirjoittaminen on kuitenkin kivaa! <3

   Poista
 2. Tutulta kuulostaa! Pistin omat opinnot hetki sitten pakettiin ja kiireitä on sitä ennen ja sen jälkeen pitänyt rutkasti. Jokaiselle varmasti kelpaisi pari tuntia lisää vuorokauteen, mutta jokaisessa elämänvaiheessa - niissä kiireisissäkin - on jotain opettavaista ja antoisaa, joten koitahan nauttia siitä, että sitä tekemistä on. Kyllä ne lukijat jaksaa odottella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä niin.. Ja kyllä sitä aikaa sitten taikoontuu kun niiden asioiden aika on, vai mitä! :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥