tiistai 18. marraskuuta 2014

Kun saa päähänsä.. Kuohuvan lasi sentään..

Kuten moni on aiemmin jo saattanut blogista bongata, on suunnitelmissa 1920-luku henkiset häät. Tämä luo monia hienoja mahdollisuuksia, jotka mahdollistavat monen monta hullumpaakin juttua, pienellä nykyaikaisella twistillä. Olen kuitenkin saanut melkoisen päähän pinttymän siitä millaisista laseista kuohuvat tulisi juoda häävieraiden kesken. Nimittäin 20-luvulla kuohuvalasina oli sellainen "cocktail-lasi".

Juhlapaikallamme ei todellakaan ole niitä laseja ja olen saanut päähäni nyt sen, että sellaiset haluan meille hankkia. Hetken surffailun ja tutkimisen jälkeen helsingistä löytyy yksi yritys, jota en ole vielä lähestynyt kyseisen asian tiimoilma, mutta lasit ovat melko maltillisen hintaisia ja sulhokin näytti vihreää valoa asialle. :)

Firma on DIETA HERES. Onko kellään lukijalla kokemusta yrityksen toiminnasta? Jos on niin aktiivista vastailua vaan tähän postaukseen. Muuten täytyy varmaankin ruveta tarjouspyyntöä vääntämään. Ylipäätään yrityksellä näyttää olevan kaikkea mahtavaa kattaustavaraa tarjolla.

Tekeekö häät meistä hulluja vai onko ihminen valmiiksi jo tietyllä asteella kahjo? :D Haluan sellaiset shampanjalasit ja piste.

Via Simple Beauty
Kuva: Pinterest4 kommenttia:

  1. Ihan todellako haluat rehellisiä vastauksia kysymyksiisi liittyen kahjoiluun...?

    VastaaPoista
  2. Kirpparilta saa aitoja laakeita shamppanjalaseja. Fida ja kissakirppis n. 20 senttiä kpl.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥