perjantai 21. marraskuuta 2014

Vesivärejä, paperikukkia ja kylähuumaa!

Alku viikosta katsoin kuinka pari asteli avioliiton satamaan LasVegasissa, nettikameran välityksellä. Sitten seuraavana päivänä kahmin heidän lapsensa mummolasta ja raahauduin heille taloa ylläpitämään ja lapsia kaitsemaan. Meillä on ollut huisin hauskaa. Ja nyt vihdoin ymmärrän omaa sulhoani, miksi niitä lapsia on vain niin paljon helpompaa huutaa toiselta puolelta kauppaa kuin juosta hakemaan. :D Aiemmin olen posket punaisena hyssytellyt isäntää kun hän on huudellut lapsia kaupassa.. No se siitä. Huomenna lasten riemu repeää aamulla, mama tulee kotiin! Ja minä näen sen koira otukseni sekä miehen ja oman kodin pirpanat..

Tänään teimme suoodatinpussi neilikoita, jotka on värjätty vesiväreillä. Täysin ongelmitta tämä ei sujunut. Emme löytäneet eilen mistään nitojaa.. No tänään kävimme ostamassa sellaisen. Kotiin päästyämme huomasimme, että niitit puuttuvat.. Myöhemmin kävimme niitä ostamassa.. Ja ne olivat sitten liian pieniä.. Mutta itsepintaisina selvisimme siitä junioreiden kanssa.

Maalaa paperit vesiväreillä, nido yhteen, leikkaa ympyrä, painele ruttuun ja lopuksi avaa. Voilá! Valmista tuli, ei kovin vaikeaa, jos yhdeksän ja viisivuotiatkin tässä onnistuvat. Voi olla, että haluan korvata joitakin juttuja näillä. Hintaakaan ei tällä leikille juuri tule, periaatteessa niitit ja suodatin paperit. Ja parin euron sudatinpussi paketista tulee melkoinen läjä kukkia.. :D

Miltäs näyttää? Onko aidon oloisia?5 kommenttia:

 1. Noihan ovat itseasiassa kivoja! Voivoivoi, juuri kun EN kaivannut mitään ylimääräistä askarteluinspiraatiota! ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania! En ole suodatinpussineilikoihin vielä törmännytkään :D

  VastaaPoista
 3. Ihania! Sultahan siis voi tilata näitä? Eiks niin? Eiks joo? Sä teet näitä kaikille sun käsityötaidottomille blogikavereille? Eiks niin? Ymmärsinks mä oikein? :D ;)

  VastaaPoista
 4. Häihin ei näitä varmaan tule mut pikkujoulupöytään voisi muutaman askarrella. ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥