torstai 25. joulukuuta 2014

Morsiamen korut tai siis kaulakoru

Olen pitkään etsinyt kaulakorua. Hääpäivän kaulakorua. Korvakorut, hiuskoru, kihlasormus on jo. Vihkisormuksestakin on jo tarkka kuva päässä. Mutta nyt se punakultainen kaulakorukin on löytynyt.

Punakultainen siksi, että sormuskin on. Ja olen vain kertakaikkisen rakastunut punakultaan.

Tavallisen kullan olen lapsesta asti mieltänyt vanhojen naisten koruiksi. Itselläni on toki kultaisia koruja, mutta useinmiten väritys ei itseäni miellytä. Punakulta yhdessä hopean kanssa on vienyt sydämeni tyystin. Tuo ihana kaunokainen ei ole aitoa punakultaa, eikä se maksanut miljoonia. Se maksoi Sokoksen alennushyllyssä jopa niin vähän, etten kehtaa sitä edes myöntää. Koru oli kertakaikkisen halpa. Huimat yhdeksän euroa. :D

Koru sai levätä hetken joulupaketissa, jolla on myös punakultainen sävytys ja se tullaan näkemään häiden aamussa ainakin. Oli ihana avata paketti vaikka tiesikin mitä sieltä löytyy. Ja muu perhekin oli haltioissan korusta. Ilmeisesti se oli mitä kelvoin.

Eli käytännössä korut hääpäivään ovat nyt pulkassa lukuunottamatta sormusta, joka tullaan teettämään romukullan ja kotoa löytyvien kivien avulla.

Pukinkontista löytyi muutakin olennaista morsianta varten, nimittäin ihka uusi saumuri. Nyt pääsee askartelemaan vaatteita itselle ja sille kaasollekin hääpäivää varten.

2 kommenttia:

  1. Ihana koru! Tuo monen erilaisen ketjun yhdistely on upea :) Ja jos se oli vielä noin älyhalpa niin ei auta muuta kuin olla superiloinen!

    VastaaPoista
  2. Kaunis koru, ja varmasti sellainen, että tulee käytettyä myös hääpäivän jälkeen :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥