sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Arvoisasti ilmoitan: Bestman on löytynyt.

Medän elämä bussikuskin kanssa koki melkoisia mullistuksia silloin kun lyötiin hynttyyt yhteen. Eikä niin vähääkään. Siinä taisi mennä itsellä jos toisellakin pariinkin otteeseen kahvit väärään kurkkuun ja muistan kuulleeni lauseen: "Ei se kestä kuitenkaan kuin hetken!" Hetken, siis meidän yhteinen taipaleemme. Nyt sitä taivalta on kuljettu jo tovi ja häät ovat tulossa 2016. Tarkempaa päivää saatat vilkuilla täältä, jotka liittyvät tulevaan postaukseeni.

Siinä rytäkässä vaihtui jokunen "ystävä" etenkin bussikuskilla ja selväksi tuli, että toisille merkitsi enemmän retostella kaikilla mahdollisilla höpöhöpöillä, kuin käydä kysymässä asioiden tosipuolia, vaikkapa lapsilta, jotka oman asiansa asiantuntijoilta olivat.

Jotkut ihmiset kuitekin säilyvät ja ovat yhtä tärkeitä kuin aiemminkin. Joillakin on ♥ paikallaan ihan samalla tavalla kuin ennenkin. Bussikuski mietti pitkään bestmaniä. Minä tiesin vastauksen jo kauan sitten, mutta ei ole asiani johdattaa toista sinne, mihin täytyy löytää itse.

Eräänä päivänä sain viestin, että sulhasen aarrearkusta tehdyssä jutussa olin maininnut konjakin. Kyllä, piti paikkansa. Ja että voisiko siihen aarrearkkuun tarjota täytettä, laatu konjakkia. No, tottahan toki, minä otan innolla vastaan apua. Hiljaisissa hetkissä pullo päätyi vaivihkaa huusholliimme. Sitten isäntä näki sen meillä kotona. Kerroin mistä se oli tullut ja mihin se oli menossa. Bussikuskini oli haltioitunut tästä huomion osoituksesta. (MINÄ olin enemmän ihmeissäni, että tulevan mieheni ystävä oli jaksanut lukea blogistani moista koko asiasta) Ei mennyt montaa minuttia kun bestmanin virka oli sinetöity. (Vaikka väitän, että alunperinkin, hän oli ainoa ihminen, joka koko hommaan ylipäätään sopi.)

Kiitos M! Ja tervetuloa hääremmiimme. Ja jo kauhulla odotan mitä bestman tuo tullessaan. Sillä:

Olipa kerran poika porukka, joka opetti koulussa erään opettajansa siihen, että aina tunnille saapuessaan oli valkokangas kiskossaan vedetty toiseen päähän luokkaa. Opettaja kenties hieman ärsyyntyneenä, opetteli ottamaan rivakasti kiinni, jotta kagas sujahtaa toiseen reunaan. Kun opettaja oli harjaannutettu tähän toimintaan, oli seuraavan siirron aika. Opettaja tuli tapansa mukaan luokkaan ja antoi valkokankaalle kiskossa vauhtia. Valkokangas lensi kaaressa, suoraan ulos ikkunasta. Pojat olivat poistaneet stopparin kiskosta ja avanneet ikkunan valmiiksi. HUPS.

Edellä mainitussa tarinassa toimivat sulho ja bestman. Voitte kuvitella, että ideoita ei puutu. Ja tämä ei ole ainut asia, jossa miehet ovat onnistuneet höynäyttämään jotakuta. Siitä lisää myöhemmin.. ;)

Kuva: Pinterest
April Fool's Day is right around the corner... and this could be really GOOD if you plan ahead. Just Sayin'
Kuva: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥