maanantai 19. tammikuuta 2015

Lunttaa tuleva virallinen hääpäivämme! Asiaa myös Pirteästä Paketista!

Kirkolta poistuessamme hypähdämme hääautoon, jota isäni ajaa. Sovimme, että tuolloin juomme myös hieman kuplajuomaa, shampanjaa! Lasit joista kilistelemme tulivat hetki sitten postissa. Laseja on riittämiin, sillä hääpaikalle on yhdenlaiset lasit ja sitten ne autossa olevat, nämä lasit. Lasit ovat kaiverrettu nimillämme ja niistä näkyy myös päiväys. 

Laseja en ollut edes ehtinyt metsästämään, kun ne vähän niin kuin taivaalta tipahtivat eteeni. Nimittäin Pirteästä paketista oli tullut kysely haluaisimmeko kaiverretut lasit, laseista voisin kirjoittaa jos haluaisin, mutta lasit eivät velvoittaisi mihinkään. No totta hemmetissä haluan kirjoittaa kotimaisesta yritykseestä blogissani. Lasit ovat kertakaikkisen tyylikkäät. Riittävän yksinkertaiset, kaiverrukset ovat ensiluokkaiset, kauniit ja huolella kaiverretut! Me Like! Täältä pääset tilaamaan itsellesi samanlaiset ihanuudet! Tsek listalta on taas yksi asia pois! P.S. Laseista oli yllättävän hankala saada minkäänlaisia järkeviä kuvia..

Kilistelyjen jälkeen, pitäisiköhän lasit rikkoa? Sillä sirpaleet tuovat onnea.. Nyt voit myös luntata tulevan hääpäivämme, enään se ei ole vain helmikuu 2016 vaan tarkempi.. ♥ 

Kuva minusta liittynee johonkin tulevaisuuteen, mutta sen huomaatte myöhemmin!

Mitä tulee sulhon ja bestmanin aktiivisiin jekkuihin.. Viime kerralahan kerroin siitä, kuinka he saivat valkokankaan lentämään luokasta pihalle.. Tällä kertaa kundit muistivat piilottaa eräässä luokassa aina taulusienen erääseen kaappiin. Opettaja oppi nopeasti, että taulusieni on aina samassa paikassa. Samaan aikaan oli menossa juttu -Kuinka monta ruuvia pystyy poistamaan luokkahuoneesta, ilman että tavarat levähtävät. Kyseisestä kaapista oli poistettu melkoinen määrä ruuveja, koossa pysymistä oli avitettu hieman sinitarralla. Mutta opettaja polon mennessä kaapille hakemaan sitä kuuluisaa taulusientä, joka oli sinne kaappiin piilotettu. Levähti kaappi paloiksi lattialle. Tänä päivänä sitä istuisi varmaankin raastuvassa moisesta, mutta silloin se meni keppostelun piikkiin.  

4 kommenttia:

 1. Tarkista jostain, mutta muistelisin, että lasinsirpaleet eivät tuota onnea, vaan posliinin sirpaleet. Ja toinen juttu, jos muistan taas oikein, niin lasin särkeminen liittyy juutalaisiin hääperinteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä niitä ei tohdi rikkoa, mutta mielikuvilla on mukava pelata! ♥ Vaikkakin sellaisesta saisi varmasti mahtavia valokuvia! :D

   Poista
 2. Oi, tosi kauniit lasit! En kyllä tohtisi rikkoa, niin jäisi ihana muisto hääpäivästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten edellisessä kommentissa vastasin, ehkäpä niitä ei uskalla rikkoa, mutta kyllä ne käyvät hyvin muistosta lasivitriiniin! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥