tiistai 13. tammikuuta 2015

Mitä ihmettä? Kukka-asettelut häihin paperista(ko?)

Lasimaljakko, suodatinpaperia, nitoja, nuppineuloja, sakset ja kukkasieni.Niillä rakennetaan lähes täydellinen kukka-asetelma pöytiin.


Kun mukaan otetaan silkkinauhaa ja glitterisprayta.. Aletaan puhumaan täydellisestä kukka-asettelusta.

Tässä esimakua tulevasta. Tämä on vasta keskeneräinen kokeiluversio, johon on pikaisesti läiskitty erikokoiset kukkaset käteensattumisjärjestyksessä. Ja tästä siis puuttunee glitterit ja nauhat tyystin..

Ideana on toteuttaa tuollaiset kukka-asetelma, joihden maljakon ja kukkasten väliseen reunaan tulee lohenpunainen+harmaa satiininauha. Lisäksi kukkiin suihkutetaan hentoa punakultaglitterisprayta(onko tuo edes sana?) joka välkkyy illalla kauniisti valonheijastuksista. Hintaa kukille ei tule juuri mitään, sillä paketista suodatinpaperia värkkää melkoisen määrän kukkia ja näpertelykin onnistuu vauhdilla vaikka telkkarin ääressä.

Arvoisat lukijat, kaipaankin mielipiteenne tästä asetelmasta! Kuinka aidoille kukille nuo näyttävät? Vai näyttävätkö ollenkaan? Itse koen onnistuneeni erinomaisesti ajatuksessani. Ja mikä parasta. Ei rumbaa.. onko riittävästi vettä, säilyykö ne hyvänä, eihän ne palellu matkalla... jne...8 kommenttia:

 1. Kuvien välityksellä ainakin jää ihastelemaan kimpun kauneutta ja kukkien kerroksellisuutta ennemmin kuin jäisi pohtimaan niiden aitoutta. Todella näppärää työtä siis! :)

  P.S. Kiva idea olisi myös kiitoksena lahjoittaa häiden jälkeen jokaiselle häissä avustaneelle tällainen pöytäkimppu kodin koristukseksi. :)

  VastaaPoista
 2. Vau! On kyllä upeet, vielä jos glitteriä ja nauhaa lisäät :) miten nämä on tehty, olisko sulla ohjetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matilda, nyt on ohjeet kuvien kera http://bussikuskinmorsian.blogspot.fi/2015/01/ohjeet-aidonnakoisiin-paperikukkasiin.html joten ei muuta kuin lukemaan! ♥

   Poista
 3. Noi on superhienot! Ihan ku semmoset amerikkalaiset viimisen päälle panostetut kukka-asetelmat. Meille tulee tylsät pompomit vaan kun en saanut suodatinpusseista lähellekään mitään noin hienoa aikaiseksi. :D Ja meilläkin glittersprayta, mainio idea siis! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mullekin tulee mieleen amerikka, 1920-luku ja kuninkaalliset häät.. ♥

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥