tiistai 27. tammikuuta 2015

Useampia K-kirjaimella alkavia juttuja tulevaan.

Tammikuu näyttää hulahtaneen silmissä. Vauhdilla. Arki on täyttynyt hääsuunnittelusta, koulusta, harjoittelusta ja ystävistä. Lisäksi on jonkinlaisia blogiin liittyviä virityksiä käynnissä. Yksi liittyy kaason lahjaan. Mitä ihanuutta. ♥ En tiedä kuinka tarkkaan on kaasoni mun pistänyt merkille mielessään, että mitä on sanonut. Nimittäin. Kerran se ihaili jotakin jossakin ja sen jonkun avulla aion hänen lahjuksensakin toteuttaa! ♥ Aika hauskaa, ennen kuin tietää sulhasen huomenlahjan tietää kaason lahjan. Kaaso löytänee sen omasta laatikostaan sitten hääpäivän aattona. Ja tarkempi postaus siitä on tulossa nyt keväällä.

Kohta on myös LoveMeDo-häätapahtuma Turussa. Sinne suuntaamme yhdessä TahdonSutTahdon Katan kanssa. Niin. Muistakaa siis käydä äänestämässä meitä molempia. Kataa siinä uudet tulokkaat ryhmässä ja minua luonnollisestikin muuten.. ;)

Mutta se mitä huomasin odottavani kovasti, on kesä. Se kun ei tarvitse kuin mennä töihin ja tehdä kotihommia. Sen verran haipakkaa tässä on vedetty tämä viimeinen puoli vuotta. Koulua, kotia ja töitä. Kaipaan sitä hetkeä aamulla, jolloin istun rappusilla kahvikuppi kädessä. Katson koiran tohelluksia ja olen vaan. Tai sitä hämärtyvää iltaa kun istuu niillä samoilla rapuilla ja koira nukkuu kaikussa, mies on vieressä ja puhutaan jotain jos huvittaa. Ja vesi on kylmää hanasta tullessaan ja valurauta hella lämmittää. Elämä on ihanaa. Sitä paitsi kesälle on tiedossa pari hääprojektia... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥