maanantai 9. helmikuuta 2015

Häät lehdestä bongattua!

Oli jokseenkin hauska lukea postiluukusta kilahtanutta Häät-lehteä. Sieltä nimittäin bongasin oman kuvani. Noh, tottahan toki tiesin sieltä itseni löytäväni. Olin saanut lukea ennakkoon yhden jutun lehdestä ja sen tiimoilta minut ja blogini mainitaankin. Nyt tänään 10.2 Häät-lehti on ilmestynyt lehtipisteisiin, josta sen jokainen voi noutaa ja vilaista tarkemmin. Ainakin aivan mahtavia hääpukuja oli tarjolla kuvissa. Hyvää inspiraatio matskua niille jotka vielä pukuaan pohtivat! ♥ Lisäksi lehdessä oli mahtavia ideoita mustavalkoisiin häihin! Ehkä meillekin tulee jotakin musta-valkoista! Vaikka väriteemassa noin muuten pidättäydytään!

Lisää Häät-lehdestä voit lukea: www.haat.fi/haat-lehti

Ja tiesitkö? Häät lehteä voi lukea digiversionakin, jolloin ei tarvitse ressata siitä läjästä himassa! Tästä Häät-lehden digiversioon:  digilehti.haat.fi


Ja jos joku ei vielä bongannut olen finalistien joukossa, ehdolla vuoden 2015 hääbloggaajaksi! Sinne mennään ihmettelemään yhdessä Katariinan (Tahdonsuttahdon-blogin kirjoittaja) kanssa ensi lauantaina, että kuka kumma voittaakaan!

Alla hieman maistiaisia häät-lehdestä! ♥

Lisää kuvateksti

Tuolta alareunasta voi minut bongata!

Häät-lehti
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥