sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

DIY morsiuskippu. Kiitos IKEA!

Jokainen meistä käy varmasti jonkin asteista kriisiä kukkiensa kanssa. Toinen sen kanssa mitä tahtoo, toinen sen kanssa mitä tahtominen maksaa. Tuoreet kukkaset ovat ihania ja mitä ihanempia kodin sisustajia. Kaunis kimppu on myös kuin asuste, joka tekee morsiamesta täydellisen hääpäivänä. Kamala kimppu puolestaan tekee homssuisen vaikutelman.

Olen nyt surffanut mahdottomat ja mahdolliset läpi. Helmikuu asettaa tietyt rajoitteet. Rakastamania pioneja ei ole saatavilla ja jos on niin ne ovat sen hintaisia, että kiitos ei. Etsyt ja muut ovat täynnä sidottu silkkukukkakimppuja täynnä. Kimput toisiaan kauniinpia, mutta äkkiä oikean värinen ja kokoinen tuppaakin olemaan toimituskuluineen ihan yhtä kallis kuin oikeatkin kukat. Suodatinpaperikukkasista sen voisi muuten askarrella, mutta pienen räntäsateen yllättäessä saattaisi kimppu näyttää enemmänkin uitetulta koiralta kuin kimpulta.

Sitten tein oivalluksen. IKEA. Tekokukkia, jotka ovat muuten yllättävän aidon näköisiä ja kokoisia. Hintaa tulee varmaankin kolmisenkymppiä kun ostaa kaikki halutut yksilöt koreilemaan kimpussa, mutta ei tule erillisiä kuluja kiinasta ja kukkien värit ja määrät saa juuri sopivaksi omalle silmälle.

Kuulostaako aivan pimeeltä? Sillä heti sopivan tilaisuuden tullen taidan mennä vierailemaan ikeaan ja toteuttamaan tätä ihanaa ajatusta. Voisiko joku muu morsio tehdä kimppunsa IKEAn tekokukkasista?

Jotain tälläistä olin ajatellut taikoa:

Beautiful Wedding Decor | Wedding Planning, Ideas & Etiquette | Bridal Guide Wedding podcast coming soon! 11/17!! For now download this app for all my podcasts. Working for a luxury publication with many wedding vendors I have some great steals to share! Tune in! http://ashestooashes.podbean.com
Kuva: Täältä


Bouquet, This arrangement is nice, less the white.
Kuva: Täältä


14 kommenttia:

 1. Ei yhtään hassumpi ajatus! (: Monet tekokukat on nykyään niin aidon näköisiä. Ja hääkimpusta saisi pysyvän muiston itselleen häiden jälkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niinpä! Tai sitten sen voisi myydä eteenpäin, jos ei kotikukiksi halua jättää! :D

   Poista
 2. Hyvä idea! Mä olin kans ajatellut että ehkä jotain muuta kuin aitoja kukkia, kun meilläkin häät syksyllä ja mun lempikukat on silloin kalliita. Tekokukkakimppuun vois ympätä myös kangaskoristeita ja koruja/nappeja yms. Tehdä vähän erikoisemman kimpun :)

  P.S. Sun blogi on mahtava! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja niitä hotfix Swarovski-kristalle voisi liimailla kukkien lehtiin! :)

   Poista
  2. Niin ja kiitos! Huiipua jos blogi miellyttää! ♥

   Poista
 3. Huippu idea! Tekokukat on nykyään niin hyvin tehtyjä, ettei niistä välttämättä erota ovatko aitoja vai tekeleitä. Ainakin kokeilemisen arvoinen idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään hypistelin Ikeassa kukkia ja on ne aika ihania. Mutta en vielä ostamaan ryhtynyt. :D Postausta kun kukat on blakkarissa! :D

   Poista
 4. Ehdottomasti voisin kuvitella. Kannatan siis ideaasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä siis kokeilemaan kunhan ehtii siihen paneutumaan oikein kunnolla. :)

   Poista
 5. Oikein hyvä idea, kannatan! Ite oon tekokukkien kannalla ainakin juhlapaikalle ihan vaan säästösyistä! Ja nuo kuvien esimerkkikimput ovat todella kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja näen tässä sen jatkumon, että joku toinen voi myöhemmin hyödyntää niitä kukkasia! Tuntuu hullulta heittää läjä kukkia pois vain muutamien tuntien takia. :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä täytyy siis sielläkin käydä vilkuilemass! :)

   Poista
 7. Itse mietin samaa kun törmäsin hyvinkin oikean näköisiin ja tuntuisiin tekoruusuihin Finnmarin myymälässä. Täällä postausta aiheesta: http://puzzlebride.blogspot.fi/2015/03/boolimaljat-ja-haakimppu.html

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥