maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kaaso ja sen kuteet!

Meillä mennään huhtikuun 11. päivä Wanhalle ylioppilastalolle Ilta- ja juhlapukujen myyntitapahtumaan. Suunnitelmissa nimittäin on syöksyä sinne hankkimaan kaasolle - kaason mekko. Tilausuuteen on tulossa varmasti joku muukin. ;) Eli hullaantuneita eukkoja tiedossa. Aiomme rynnätä sinne melkoisella moovilla, jotta saadaan juuri se puku mikä kaasolle olisi paras mahdollinen! ♥ Harmaata me metsästetään!

Mutta noin yleensäkin ottaen meillä on jo kaasolle hiuskoru ja puhuttiin, että jotkut H&M yleisballerinat käyvät hienosti illan kengiksi, suuria korkoja jalassaan ei tahdo kulkea kaaso, enkä minäkään.

Takit teen kaasolle ja morsiusneidolle trenssi tyylisesti, jossa on sitten hyvä kulkea kun sopii asusteisiin. Niin ja se mekko sitten tuolta Wanhan ylioppilastalon myynigeistä! Niin johan on melkoisen avot!

Hiuskoriste joka tulee kaasolle on blogimaailmasta jo aiemmin tuttu nimittäin.. Se on lovefall2014 Korpun  hiuskoriste, joka päätyi sieltä veljen vaimolle.. Josta se sitten taas eksyi minulle ja siitä sitten myöhemmin kaason hiuksiin. Että näin ne tavarat kiertävät joskus enemmän ja joskus vähemmän mutkan kautta bloggarilta toiselle..

Mitäs pidätte?

BussikuskinMorsian©

1 kommentti:

  1. Ihana koru! Hei, mekin ollaan tulossa juhlamekko-ostoksille. Kaason, eli pikkusiskon kanssa ja hyvän ystävän kanssa. Jos näkyy siis kaksi samaa näköä olevaa tyyppiä ja yksi hemaiseva blondi pyörimässä siellä, me ollaan ne ;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥