torstai 5. maaliskuuta 2015

Less is more!

Todellakin. Tunnistan itsessäni ihmisen joka rakastaa yksinkertaista kauneutta. Less is more, todellakin. Siitä huolimatta tulee kausia kun haluaa kaikkea ja kaikkia asioita ja yllinkyllin, joista sitten voi vaikka valita. Huomaan, että häiden suhteen olin alkuun huumassa kaikkea mulle nyt heti ja mieluiten yli äyräiden, jos ei muuta taisi kotiväellä tulla välillä yli äyräiden mun ajatukset. Nytkin ajatuksia on todella paljon, mutta en enään kaipaa kaikkea. Lähinnä haluan toteutta ne muutamat yksinkertaiset asiat valmiiksi, niin että vuoden päästä sitä oiotaan raajoja kun hääpaikka on koristeltu.

Minua on moneen otteeseen varoiteltu, että sitten häiden lähestyessä kaikki on kaaosta ja sinulla on kiire ja stressi ja ahdistus ja siitä kaikesta on vaikea nauttia. Mutta miksi mennä naimisiin, jos homma menee hampaiden kiristelyksi. Minä nimittäin olen kyllä suunnitellut hommat niin että todellakin häitä edeltävänä iltana otan pari siideriä kaason kanssa, oijon jalkoja - en nuku koko yönä koska onnesta pakahtuneena en malta - sitten herään ja alkaa valmistautuminen häihin. Hommat menee niin kuin ne menee, jos ei mene niin sitten menee jollakin toisella tavalla. Ei siihen kaaokseen kannata panostaa kovinkaan suuresti. Koska tuskastumisella ei saavuteta mitään.

Häiden hallinta on yksinkertaista projektihallintaa. Kun olet suunnitellut laajasti jakanut tehtävät monipuolisesti (et vain pitänyt niitä itselläsi) sujuu homma.

Itse koen hääsuunnittelun olevan hyvällä mallilla ja suurimmat linjavedot laitettu pulkkaan. Mitä tulee kaikkeen muuhun menevät hommat niin kuin on tarkoitettu. Mutta jos olet yrittänyt parhaasi, se riittää.

No en enään tiedä mikä alkuperäinen ajatus oli muuta kuin että Less is More! Vaikka sitten siellä häissäkin.. ;)

blush pink Wedding Bouquets | ... , white garden roses, mother of pearl roses and blush pink ranuculas
Kuva: Täältä

1 kommentti:

  1. Kyllä se on hääsuunnittelun kanssa niin, että tee tänään se minkä voisit jättää huomiselle. :D Hääviikolle ei ehdottomasti kannata jättää mitään muuta kuin pakolliset hommat (mahdolliset pukujen ja kukkien noudot, juhlapaikan koristelut, manikyyrit yms). Näissä pakollisissakin on nimittäin hommaa ja yleensä vielä tulee mutkia matkaan. Hienoa siis, että teillä on hommat hanskassa. Se helpottaa varmasti fiilistä häiden alla. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥