perjantai 3. huhtikuuta 2015

Hääkengät x2

Kuinka hienosti arvonta onkaan blogissa kakunkoristeen osalta lähtenyt käyntiin. Jos et ole vielä ehtinyt osallistua, postaukseen pääset tästä.

Jokaisella naisellahan pitää olla läjä kenkiä. Suuri läjä. Ja niitä pitäisi olla sitten jokalähtöön ja väriin ja malliin ja mieluiten yksi jokaista. Olen viime vuosina yrittänyt säätää kenkien laadukkuuden kanssa. Ja niinpä niitä on siunaantunut melkoisen vähän eteisen laatikkoon. Sitä paitsi koiralenkille tahtoo vain kengät jotka ei kastu ja toisaalta ne on helppo pestä vaikka ihanjuoksevan vesihanan alla.

Mitä sitten hääpäivänä jalkaan. No tiedän jo valmiiksi etten koko päivää halua sipsuttaa korkkarit jalassa. Niinpä mulle tulee kahdet kengät. Alttarille astelu kengät ja ne joissa ollaan juhlapaikalla. Koska tanssimista varten haluan ne matalat mukavuustekijät, joilla voi varvistella kevyesti valssissa.

Toiset ihanuudet löysin jo vuosi sitten brandoksen alesta huimalla 26 eurolla ja jälkimäiset poimin matkaani 13 eurolla H&M:stä. Eli hinnalla hommaa ei ainakaan ollut pilattu. Ja ballerinat jäävät noin ylipäätään käyttöön. Ihania ihanuuksia. Edullisesti. Se tässä pitkässä suunniteluajassa on hyvä. Voi rauhassa tutkia ja tehdä löytöjä.

Mites muut, onkos kahdet kengät vai meettekö yksillä? Ja mikä on plan b - jos kengät alkaakin hiertää?


Meidän pääsiäisateria.. ;)

6 kommenttia:

 1. Mulla on kans kahdet kengät. Korkokengissä tosin ei ole ihan noin hulppeat korot kuin sulla. Ja ballerinat myöskin illaksi. Ja hintapolitiikka oli aika samaa luokkaa.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi korot näyttää vain tuossa vain hieman suurilta.. Ei ne oikeasti ole kovinkaan korkeat! ♥

   Poista
 2. Mä ajattelin olla ovela ja ostaa nyt kaason rooliin valkoiset ballerinat (morsiamella on merihenkinen teema, mulla on sininen mekko, helmet jne) joita voin sitte käyttää myös omissa häissäni! Kirkkoon voisin laittaa korkkaritkin, mutta puutarhassa korkkarit on kyllä tosi huono valinta.

  VastaaPoista
 3. Uudet kengät pitää "ajaa sisään". Alat siis kävellä kotona näillä kengillä, että ne muotoutuvat jalkoihisi. Muuten saat istua ilman kenkiä koko hääjuhlasi ja kärvistellä kipeiden jalkojen kanssa. Sinulla on aikaa n. 10 kuukautta sopeuttaa kenkäsi jalkoihisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusballerinat onneksi on aika pehmeät, joten niistä tuskin on huolta.. Ja korkkarit puolestaan ovat vaan hetken jalassa (ja niihin on jo entuudestaan päkiäpehmukkeet ja kantapalat..)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥