perjantai 10. huhtikuuta 2015

Huomenna se on, nimittäin kaason mekon metsästys!

Muuten viimeisiä viedään nimittäin kakkukoristelahjakorttiarvonnassa! Eli tästä pääset mukaan kisaan, jos et vielä ole ottanut osaa! ♥Kilpailuhan päättyy keskiyöllä sunnuntaina! :)

Huomenna on tarkoitus herätä ajoissa ja suunnata kaason mekkokaupoille! Joten odotettavissa kenties taistelua mekoista ja sovitusrumbaa! Kuinka huippua! Lisäksi pääsen pitkästä aikaa vaihtamaan ajatuksia kaason kanssa kasvotusten, molempien elämätä kun tuppaavat olemaan kovin täyteläisiä. Vaikkakin, kuten eilen totesimme, että ilman sitä täyden tuntuista menoa ja meininkiä ei tämä elämä olisi niin mukavaa.

Nyt jos joku miettii mistä me mekkoa mennään metsästämään, niin sinne Wanhalle ylioppilastalolle jossa on huomenna klo 09 - 16 Maahantuojien Outlet. Tästä pääset klikkaamaan itesi tapahtuman facebook-sivulle. Mekkoja edulliseen hintaan kaikissa mahdollisissa väreissä ja pituuksissa. Katotaan vaan selvitäänkö me sieltä pihalle pelkästään kaason mekon kanssa.. :D Ah, miksei vaikka joka viikonloppu voisi olla jokin Outlet, jossa olisi jotakin tämän tyyppistä ihanaa myynnissä?

Jotain harmaata pitäisi löytää ja jotain mikä olisi vähän 1920-lukulaista ja jotain mikä olisi vähän kaason näköistä. ♥ Sellaista täydellistä. ♥

Mites muilla, tuuteko mekkoja metsästämään huomen aamulla?1 kommentti:

  1. Löytyivätkö mekot? :) Harmi, kun tämmöinen tapahtuma meni minulta ja kaasoiltani ohitse! Toisaalta heilläkin taitaa olla jonkinlainen vartalonmuokkaus itseni tavoin käynnissä niin jätämme varmaankin suosiolla mekko-ostokset syksymmälle :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥