lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kerro, kerro kuvastin! Mikä on tyyleistä ihanin!

Moni pari pähkäilee hääkutsuun laitettavan pukukoodin kanssa. Voiko vierailta vaatia jonkinlaista pukeutumista? Ja mitä oikein voi? Olemme bussikuski-sulhasen kanssa päätyneet teemaan 1920-luku ja haluamme vieraidemme myös pukeutuvan sen ajan hengen mukaisesti. Joten kutsussamme tulee lukemaan Pukukoodi: 1920-luvun salakapakka.

Moni varmaankin miettii, että on kohtuutonta vaatia vieraitaan pukeutumaan juhlaan hääparin haluamalla tavalla, mutta toisaalta nehän ovat meidän juhlat, jonne ei ole pakko saapua. SaveTheDate-korteissa sivuttiin myös 1920-lukua vinkkinä (juttua niistä voit lukea täältä), jotta vieraat osaisivat ennakoida näitä juttuja. Lisäksi kutsun mukana menee muutama siluettikuva, joidenka avulla vieraat saavat hieman fiilistä siitä mitä pukukoodimme tarkoittaa. ♥ Tämän kesän muotivillityssuunnissa näkyy paljon kakskytlukuisia värejä ja tyylejä, joten alennusmyynnistä saa itselle varmasti edullisesti asun.

Palaute joka teemasta on virrannut meille päin on ollut positiivinen. Naiset ovat ihastelleet, kuinka kerrankin saa pukeutua ja laittaa. Miehet ovat innoissaan suunnitelleet gangstereiden asuja. "Kuinka saa kerrankin laittaa hatun ja taskukellon ja kaikkea, eikä silti ole ylipukeutunut!" Eli tulevan hääkutsun pukukoodi taitaakin onnistua ihastuksilla ei vihastuksilla. Sitä voi sitten jokainen jo etukäteen seistä kotona peilin edess: "Kerro, kerro kuvastin! Mikä on tyyleistä ihanin!"

Alla muutama kuva fiiliksen luomiseksi!

Ryan Gosling,  in The Gangster Squad. Perfect in every way
Kuva: Täältä


Photography by www.kristinvining.com  Roaring 20's party?
Kuva: Täältä


Mon carnet: downton abbey style | Downton Abbey
Kuva: Täältä

2 kommenttia:

  1. Ymmärrän hyvin vieraiden reaktioita. Itsekin olisin aika täpinöissä tällaisesta pukukoodista ja odottaisin myös innolla millaiset itse juhlat ovat. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥