torstai 9. huhtikuuta 2015

Kuljetus kirkolta juhlapaikalle


Meidän vieraamme ovat pääosin helsinkiläisiä ja aika moni paikan päälle saapukin mitä ilmeisemmin ilman autoa. Tai heillä ei edes ole autoa tai ajokorttia. Jottei homma menisi aivan autoihin sulloutumiseksi ja sumplaamiseksi, niin täytyyhän bussikuskin häissä yksi bussi olla. Nimittäin olemme tilanneet kuljetuksen kirkolta juhlapaikalle noin viidellekymmenelle hengelle.

Kuljetuksen tulee hoitamaan Polarbus Oy, joka on erikoistunut tarjoamaan laadukasta matkustamista asiakkaiden toiveiden mukaan. Matkahan meillä ei ole pitkä, mutta on ensiarvoisen tärkeää, että palveluntarjoajan arvoihin kuuluu laadukas asiakaspalvelu sekä siistit ja tyylikkäät kuljetusvälineet. Olisi kamalaa tarjota vieraille "kyyti" jollain rotiskolla, jossa voisi hengitellä pakokaasulöyhyjä! :D Kokonaisuudessaan palvelun sopiminen oli sekä helppoa että nopeaa ja luonnistui mutkattomasti yrittäjän kanssa.

Kaikki yrityksen autot niin pienemmät kuin hieman suuremmatkin ovat kaikki hyvin varusteltuja. Autoissa on mm. jääkaappia, DVD-laitteita ja hyvä äänentoistojärjestelmä. (fiilistelymusaa ja kuohuvaa jääkaappiin!) Jos olisin järjestämässä polttareita itselleni, niin saattaisin hyvinkin tilata kuljetukset yrityksen pienemmällä autolla, jolla koko seurue pääsisi vaivattomasti liikkumaan. Mutta jos kuljetukset kesältä vielä uupuvat häistä tai muista tilaisuuksista niin ei muuta kuin kyytiä tilaamaan! :) Tästä tutustumaan yrityksen nettisivuihin! Ja myös poiskuljetukset hääpaikalta onnistuvat! Kysyin ja vielä on kuulemma tilaa kesän tilauksille! :)

Mites muille, tuleeko teille kuljetuksia juhlapaikan ja kirkon välille? Ja iskikö nyt kiusaus? Haluan kuljetuksen meidän häihin - fiilis? ;)

Alla yrityksen menopelejä. Isommalla kuskataan meidän vieraita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥