perjantai 24. huhtikuuta 2015

Meidät saattaa bongata kohta lehdestä

Keskiviikkona olimme mitä hullumissa asennoissa ja käsistä meinasi loppua voima. Kotonamme kävi valloittava kuvaaja nimittäin lehtijutun merkissä. Aika hauskaa. Sen verran voin paljastaa, että lehti kolahtaa melko usean ihmisen postiluukusta Helsingissä ja juttu on myös luettavissa sähköisenä kunhan ilmestyy.

Juttu liittyy kirjaimellisestu avioliitton ja sen konkretisoimiseen. ❤ Nyt muistin virkistyksenä niille jotka eivät muista tai ole lukeneet.. Avioliittoon astelemme Oulunkylän vanhassa puukirkossa, jossa mm. isovanhempani ovat vihitty ja isäni kastettu. Pientä traditiota on siis ilmassa. Kirkko on myös intiimi ihana pieni tila, joka tulee vieraistamme tupaten täyteen. Ei niitä hullunkurisia kuvia joissa tilat näyttävät tyhjiltä vaikka vieraita on satapäin..

Mutta ei paljasteta vielä enempää. Kerrotaan lopputulos sitten kun printti tulee ulos.. Voinemme ihailla lopputulosta sitten myöhemmin. ❤ Tarkkana kuin porkkana - Juttua myöhemmin siitä ja niistä huiskutuskepeistä! Jotka ovatkin aika helposti askarreltavissa.. ;)

* b l a c k * a n d * w h i t e *
Kuva: Täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥