keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Musiikin järjestely

Meille tulee häihin muutama eri "teema" kohta jossa on musiikkia. Kun vieraat saapuvat juhlapaikalle soi Speakeasy music of the 1920´s löytyy sillä tai Häät odotusaika Spotify:sta. Näiden avulla vieraat voivat virittäytyä tunnelmaan ja toisaalta seremonia mestarin hiljentyessä, ei tule ahdistavaa hiljaisuutta.

Saapuessamme juhlapaikalle on taas aivan omat musiikit (niitä en voi paljastaa ennakkoon, jottei juttu mene aivan pipariksi.. ;)) Ohjelman taustalla ja ruokailun aikana soi puolestaan soittolistalta suosikki hitaat ja hempeilybiisit (Spotify Häät ruokailun taustamusiikki, löytyy soittolista) joista pidämme, mutta niiden soittaminen putkeen illan tanssihetkessä ei sopisi. Vai tanssiiko joku kaksikymmentä hidasta putkeen? :D Eikai!

Lisäksi ilta päätetään aivan omaan musiikilliseen spektaakkeliin, jolla huolehditaan "selväksi kaikille", että juhlat loppuvat seuraavaksi.

Bändiä ei juhliimme tule vaan olemme koonneet illan tanssimusiikiksi lempikappaleemme, juuri sellaisina kuin haluamme ne kuulla. Mites muut? :)

SALE Paper Garland, MUSIC HEARTS, Garland, Mobile, Heart Garland, Wedding garland, Birthday Party Garland, with Merino wool felt ball. $10.00, via Etsy.
Kuva: Täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥