keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

No kuvia siitä kaason mekosta! ♥

(Eilen se oli)Viime lauantaina oli


, se mekon metsästys. Eipä ollut kovin vaikea mekon metsästys. Nimittäin kävelimme Wanhalle ylioppilastalolle ovesta sisään nappasimme kolmeneljä mekkoa ja sovitettiin ensimmäistä ja se oli sitten siinä. Oli ompelija käynyt ilmeisesti salaa ottamassa mittoja kaasosta, niin hyvin se puku istui päälle. Lisäksi puku oli harmaa ja kaikenkaikkiaan melko 1920-luku henkinen paljetteineen ja kevyineen olemuksineen. Ei pöllömpää.

Sitten käytiin syömässä ja kahvia juomassa. Kaiken kaikkiaan aika iisi homma. Puku ikäänkuin odotti meitä. Ryysis ei vielä kympin korvalla ollut päätä huimaava ja mekkoja sai melko rauhassa hypistellä. Kyllä kelpasi. Lisäksi löydettiin kaasolle täydellinen kaulaketju, joka on yhtenäinen hiuskorun kanssa ja toisaalta on riittävän kevyt mekon kanssa, kun mekossa on niitä paljetteja. Ei pöllömpää sanon minä. Kelpaa! ToDo- listalta taas jotakin on poissa! ♥4 kommenttia:

 1. No se ei ollut sitten ollenkaan vaikea mekon metsästys! Sopii hyvin teemaan ja nätti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei todellakaan. Enemmän taisi olla oloja niin morsmaikulla kuin kaasollakin edellisten iltojen venymisen vuoksi. :)

   Poista
 2. Vau! Upea vyö ja väristäkin tykkään tosi paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Vyö" on kiinni itse mekossa. Blingblingiä löytyi juuri sopivastikin. Ja olihan se harmaakin. ♥

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥