keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

SaveTheDate!

Huima määrä arvontaan osallistuneita. Jos et vielä ole osallistunut arvonnan tiimoille pääset tästä! Eli viime viikolla viimeisetkin VaraaPäivä- korttimme lähtivät matkaan. Ja nyt ne lienevät tavoittaneet kaikki tarvittavat henkilöt, jolloin blogissa julkistettavat höpinät eivät pitäisi tulla yllätyksenä kortin saaneille. (Ainakin toivon mukaan) Katsotaan, saapuuko katkeria puhelinsoittaja tai mököttäjiä kesämmällä..

Jo käytännön syistä päätimme, että VaraaPäivä- kalenteriin kortit tulemme lähettämään. Hääpäivämme osuu nimittäin Helsingin hiihtolomaviikon päättävälle viikonlopulle ja osassa Suomea puolestaan alkavalle viikolle. Joten on olemassa riski että joku ehtisi varata lomamatkan häiden ajankohdan kanssa päällekkäin. (Nyt ei sitten varaa, koska luonnollisestikaan kukaan ei halua olla poissa häistämme.. ;))

Lisäksi pukukoodin erikoisuudesta johtuen, halusimme "varoittaa" vieraita etukäteen. 1920-luku teemana kuitenkin vaatii vierailta jonkin verran panostusta ja aika helpottaa sitä. Tämän kesän muodissa on onneksemme paljon 1920-lukua, niin väreissä kuin malleissakin. Joten loppukesän alennusmyynneistä sitten vaan vaatetta ostamaan. (Lisäksi onnekseni olen huomannut, että lohenpunainen on löytänyt tiensä lähes asiassa kuin asiassa kauppojen hyllyille.. Joten loppukesästä voi tehdä hankintoja häitä silmällä pitäen.. mistä muualtakaan kuin alesta!)

Ihanaa järjestää juhlat joissa jokainen voi JOUTUU pukeutumaan jotttei erottuisi massasta (suomalainen kun harvoin siitä pitää..) Juhla johon ei tarvitse tulla harmaassa kotelomekossa, juhla jossa mieskin saa pukeutua. Punaisia huulia ja sulkapuuhkia. Niitä minä odotan. ♥

Alla vielä pari maistiaista! ♥

2 kommenttia:

  1. Ihana! Vieraan ominaisuudessa olisin varmasti innoissani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tästä ole tullut kuin hyväää palautetta Sari. Kaikki ovat olleet todella innoissaan pukeutumisesta. "Kerrankin saa pukeutua, saa laittaa koruja ja kaikkea!" Tämän tyylisellä ajatuksella homma on otettu vastaan! Huippua! ♥

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥