tiistai 12. toukokuuta 2015

Häämeikistä ja kampauksesta

Kun morsian kävelee alttarille on hän useinmiten kaunis ja heleä. Mutta meidän huushollissa tehtiin heti yksiasia selväksi. Nimittäin meikata saa ja hiuksetkin laittaa, mutta sulhanen toivoi erityisesti, että hiuksia ei olisi väkerretty superkampaukselle jollaista ei ikinä ole ja meikki ei olisi villejä luomivärikokeiluja. En tiedä saavatko lukijat kiinni ajatuksesta. Mutta ideana olla kaunis meikattuna, mutta ei poikeeuksellinen silmiin pistävällä tavalla, mutta sädehtiä kauniinpana kuin koskaan. Kaikki tämä samassa paketissa. Helppo homma. ;D

Tänään törmäsin koiralenkiltä tullessani naapurin rouvaan joka on askarrellut yhden jos toisenkinlaisia kampauksia ja meikkejä niin morsioille, teatteriin kuin vähän muuallekin. Olimme joskus muinoin alustavasti sopineet hääkampauksesta, mutta tänään sitten aiheeseen palattiin. Eli hiusten loihtija tulee suoraan naapurista - ammattitaiteilija, maskeeraaja ja kampaaja samassa paketissa - Mitä muuta voisikaan toivoa? Ja kampaaja omaan kotiin hääaamuna? Kyllä KIITOS!

Samassa aloimme pohtimaan koemeikkiä ja kampausta ja niiden kuvailua. Voi olla siis, että tiedossa on jossain kohtaa pientä showtimea ja tuulahduksia tulevasta, kuka tietää? Ohessa pieni ajatus  hiustenlaiton inspiskuvia!

{Bridal Hair} 25 Wedding Upstyles and UpdosConfetti Daydreams – Wedding Blog
Kuva: Täältä
Kuva: BussikuskinMorsian©


15 Updos That Wow - Style Me Pretty
Kuva: Täältä


so classic, could've been worn anytime in the last 50 years and still looks fresh!
Kuva: Täältä

3 kommenttia:

 1. Toi low nuttura sopisi sulle kyllä todella hyvin! Great pick :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juurikin tuollaiset on aina tehneet kauppansa mun päässä. ♥

   Poista
 2. Tosi kaunis varsinkin tuo eka kuvan kampaus! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥