torstai 21. toukokuuta 2015

Kaason-, seremoniamestarin ja morsiusneidonlahjat lusikoista

Halusin kaasolleni, seremoniamestarille ja morsiusneidolle jotain uniikkia, ainutlaatuista ja yksilöllistä, jotain mikä palvelisi heitä häiden jälkeen ja olisi tehty jostain merkityksellisestä, etenkin morsiusneidolle, joka on veljentyttöni. Lopulta tähän ideaan valikoituivat vanhat hopealusikat ja omia hopeariipuksia ja muita aarteita joita kotiin on siunaantunut. Hopeisia vanhoja palkintolusikoita ja muita hopea-aarteita kun taitaa tupata olemaan yhdellä jos toisella kaapeissa. Valitettavan usein ne jäävät vain kaapinkoristeeksi, meillä niille tahdottiin uusi elämä.

Tämä on myös ekologinen vaihtoehto tuottaa kaunista, jo olemassa olevan materiaalin avulla. Koruihin ei juurikaan tarvita uusia osia, lukkoja ja kiinnikkeitä lukuunottamatta. Niissä näkyy ajan vanhaa patinaa ja ne ovat yksilölliset. Onnemme on Malmin korupaja jossa ajatuksiamme lähdettiin työstämään innolla. Erityistä ihastusta aiheutti minussa heidän ennakkoluulottomuutensa. Palvelualtista ja mutkatonta toimintaa, asiakasta kuunnellen. Siinä kohtaa kun ehdotin ritsaa bestmanille ja sulhaspojalle, Korupajan henkilöstön ilmeet olivat näkemisen arvoiset ja taisi siinä itseä jos toistakin hieman hymyilyttää.

Alla pari sommitelma kuvaa ja pieni vilaisu piirrosluonnoksiin. Kaason ja seremoniamestarin koruihin olisi tulossa myös pienet kivet jotka ympyröitäisiin heidän nimensä etukirjaimilla. Eikö aika ihania? ♥

Kuva: Malmin Korupaja ©

Kuva: Malmin Korupaja ©


Kuva: Bussikuskinmorsian©6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavan siisti "kierrätysidea", odotetaan innolla että mitä tästä syntyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin mustakin! Innolla kaivataan noita valmiina! ♥

   Poista
 2. Wau, aivan upea ajatus! Itse ainakin olisin ihan super-otettu moisesta muistamisesta ja vaivannäöstä. Todellakin uniikkia ja ainutlaatuista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä hetki menikin, että keksi mikä olisi riittävän personoitua ja toisaalta taas tyylikästä kaunista.

   Poista
 3. Ihana idea! Oot kyllä todella kekseliäs ja viitseliäs, mitä olen blogiasi seurannut! Mulla on melko uusi hääblogi, vilkaise jos kiinnostaa:

  onnellisina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin käydä kurkkaamassa. Parhaat idet syntyvät yhdessä miehen kanssa. ♥

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥