keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kadonnut kihlasormus

Viime viikon keskiviikkona mukavan leppoisa aamupäivä muuttui puolikatastrofiksi ja itkuksi. Nimittäin kaunis kihlasormukseni oli joutunut tyystin kadotukseen. Aamulla kouluun mennessä sormukset olivat sormissa, josta siirsin ne lompakkoon labratuntien ajaksi. Kävimme kahvilla ja puolilta päivin kun olin laittamassa sormuksia takaisin sormiin.. Niin kihlasormus oli kadonnut. Tästä seurasi liuta sydämen tykytyksiä, itkua ja pahaa mieltä. Kolusin paikat joissa sormus olisi voinut olla läpi. Jopa opettajani käänsi lompakkoni ympäri, koska ajatteli etten vain huomannut sitä. Voihan murheen kryyni. Nyt sormus on sitten kateissa.

Bussikuski kuulosti vielä ärsyttävän rationaaliselta minun soittaessa hänelle. "Kyllä se varmaan löytyy! Joku nostaa sen sitten johonkin!" Jokainen hysteerinen nainen tietää ärsytyken määrän - "Miten niin se löytyy?" Ja sitten voi vähän vielä pillastua lisää ja vollottaa oikein kunnolla. (Vaikka miehet ovat sen suhteen oikeassa, asiat tuollaisessa tilanteessa usein järjestyvät sitten kuitenkin) Sen jälkeen menin harteet lysyssä töihin, jossa sain myötätunto sympatiaa pahalle mielelle ja kadonneelle sormukselle.

Maanantaina soitin kouluun. Sormukseni oli visussa tallessa vahtimestarilla. Ihana ruokalantäti oli muistanut etsintäni ja nähnyt hyllyn alla kimaltelua. Sieltä se oli sitten löytynyt. ♥ Kiitos ruokalantäti. Hassua kyllä tämä ei ollut ensimmäinen koru joka oli kateissa ja palautui. Mutta toivottavasti se oli viimeinen kerta kun sormukseni oli kateissa. Kohtahan sitä vihkisormustakin aletaan tekemään yhdessä Malmin Korupajan kanssa, niin eihän kateissaolo käy päinsä.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille, oon niin onnellinen tuosta kun se sormus löytyi! ♥

Ring - Gold Love Ring - Gold Wire Love Ring - Adjustable Band - Conversation Ring - Dainty Ring - Handmade Ring, $9.99    I WANT THIS!!!
Kuva: Täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥