perjantai 8. toukokuuta 2015

Puuttuuko sormus - Pikkuvinkki

Yhdeksän kuukautta ja kaksitoista päivää häihin. Aika hurjaa. Eilen aloitettiin sen tärkeän kaunokaisen suunnittelu. Nimittäin sormuksen. Minulle tulee toiveitteni mukainen, yksilöllisesti suunniteltu sormus. Sormuksen toteutuksesta ja unelmien konkretisoimisesta vastaa Malmin Korupaja. Saatte seurata sormuksen matkaa alusta lopuun asti, koko prosessin ajan.

Samalla käynnistimme myös kaason, morsiusneidon- ja pojan, seremoniamestarin ja bestmanin lahjojen suunnittelun. Tämän ihanan sormus- ja lahja hommien lisäksi saan järjestää teitä lukijoita ilahduttavia juttuja täällä blogin puolella yhdessä Korupajan kanssa.

Joten kannattaakin pysyä kuulolla. Blogiin tulossa etuja, joista kuka tahansa sormuksen ostaja voi hyötyä! ♥ Ja muuten - jos sormus puuttuu kesänmorsioilta niin kipin kapin ostoksille, sillä Malmin korupajassa on nyt kaikki heidän oman mallistonsa timanttisormukset vähintään -30% synttäritarjouksena, onhan heidän 20-juhlavuosi. Ja aika huisia yksilöitä siellä näytti olevan. Ja vielä ehtii, nimittäin loppukesän syksyn morsiamet - teettämään sormus. Ja heillähän on se upea palvelu, jossa tuote maksetaan vasta kun se on valmis ja sen hyväksyy.

www.korupaja.fi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥